2777
2789
عنوان

بوی چراغ نفتی و برف و روستا...

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 29 پست

هی یادش بخیر یه مدت بوی  نفت  میومد  خونمون پسرم چراغ و انداخت  نفت و ریخت تو خونه

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ اخ ازه من وقتی میرفتم خونه داییم تو روستا اسن بو میومد عاشقش بودم خیلی دلم میخواد خودمم یه چراغ ن ...

این روزا هرکاریم کنه ادم اون زندگی ساده و پر عشق قدیمو نمیشه پیدا کرد...

اره واقعا هرچی زندگی ساده تر بود لذتش بیشتر،،،

اصلا طعم ترشی های مامان بزرگم یادم‌نمیره طعم ابگوشتاش وای کاش زنده بود و برام‌درست میکرد بوی خونشون یه بوی خاصی داشت چوبی از گل هییی دنیا لعنت بهت چقدر عوض شد همه چی الان خونه ها به چه دردی میخورن کاش چوبی بود و ازگل

کنار خونه مادر بزرگم یه انبار بود که سقفش حلبی بود .خونه ی مادربزرگم یه عمارت خشتیه خیلی بزرگه که هن ...

اگر هنوز هست ندارید خراب بشه خودتون برش دارید بهش برسید ولی قدیمی نگهش دارید حیفه

اسم تاپیکت بو داشت 😍😍 ساعت ۸ از توی پشه بند بیدار میشدیم اما بازم بزرگترا پاشده بودن و مشغول کار ...

دقیقا من مادربزرگم هروقت برف میومد صبح با بوی اش بیدار میشدیم میگفت تو برف اش رشته میچسبه

این روزا هرکاریم کنه ادم اون زندگی ساده و پر عشق قدیمو نمیشه پیدا کرد...

درسته ولی چند سال دیگه همین روزانون برامون میشن خاطره انگیز دیروز بچه هام داشتن بازی میکرون نگاهشون میکردم میگفتنم یه روز دلم واسه ای ادم کوچولوها تنگ میشه یه دل سیر فقط نگاهشون میکردم 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
اصلا طعم ترشی های مامان بزرگم یادم‌نمیره طعم ابگوشتاش وای کاش زنده بود و برام‌درست میکرد بوی خونشون ...

وای گفتی ابگوشت دلم پر کشید واقعا ابگوشتاهم یه بوی خاصی داشتن با سبزی خوردن 😭

دقیقا من مادربزرگم هروقت برف میومد صبح با بوی اش بیدار میشدیم میگفت تو برف اش رشته میچسبه

الان همون بو و حس و حال برام کاملا زنده شده بوی نم بوی غذا بوی چراغ 😍

اخ خدا جون کاش بچه هامونم خاطرات خوبی براشون بمونه کاش الانم زندگیا راحت و قشنگ باشه 💔

پسرم زندگیم ❤
اگر هنوز هست ندارید خراب بشه خودتون برش دارید بهش برسید ولی قدیمی نگهش دارید حیفه

مال عموم شده .مادربزرگم سالهاست فوت کرده و خونه تقریلا باز سازی شده.

من خونه های خیلی زیادی دیدم ولی این خونه خیلی بزرگ هست وخیلی خیلی قشنگ.با امکانات اون زمان حتی ساختش هم به فکر میبره آدم رو

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

من  یه هوایی هست تو فصل  بهاره  یه بعدظهرایی  هس  منو  یاد بچگی هام میندازه میخام بزنم  بیرون قدم بزنم  ولی چه کنم  که  نمیتونم  تو پاییز  هوایی هس  دلم  میخاد هوا همیشه  اینجور بمونه  یه محلی  بودم همسایمون درخت پرتقال داشت  رد میشدم  از زیرش واااای خدا  بهترین  بویه دنیارو داشت گل داده بود آدم  مست میشد 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم