2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایشی چرا نباشه بخاطر تاریخ؟

نه چون خودم ادمین حرفه ای اینستام

بازار کار آرایشی دیگه خیلی بولد و پر شده فقط الان اونایی ک قدیمی و به نامن رشد و فروش خوبی دارن 

از طرفی آرایشی مخصوصا خارجی چون فیک زیاد داره معمولا خیلیا اطمینان نمیکنن و کلا فروشش سخته 

نه چون خودم ادمین حرفه ای اینستام بازار کار آرایشی دیگه خیلی بولد و پر شده فقط الان اونایی ک قدیمی ...

اها 

بین کیف و اکسسوری و این چیزا کدوم بهتره

منم میخوام انلاین شاپ بزنم نمیدونم چی بیارم

یا ترکیبی از همشو بیارم؟ واینکه الان هیچ بلاگری تبلیغ نمیکنه ک چیکارکنیم پس واس اینک ز و د بیایم بالا

اها  بین کیف و اکسسوری و این چیزا کدوم بهتره منم میخوام انلاین شاپ بزنم نمیدونم چی بیارم یا ...

هر دوش طرفدارای خودشو داره 

الان ک قطعا وقت پیج زدن نیست اما میشه آنلاین شاپ (سایت) زد بعد با کمک یکم هزینه برای سئو سایتو اورد سرچ اول گوگل و فروش خوبی داشت ، تبلیغ سایت رو هم باید تو سایت های معروفی مثل همین نی نی سایت ، چطور و.. انجام داد 

فقط همه ی اینا نیاز به سرمایه و هزینه داره