2777
2789

سلام من ۴۹ روزه بچم دنیااومده وقتیم دنیااومد ۱۵ روز بساری بود نشد برم معاینه برا بخیه هام‌ الان بعد گذشت این مدت هنوز یه دردی داره طبیعیه یا یه مشکلی پیداکرده

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو پیش دکتر 

انقدرازش عصبانی بودم سردنیااومدن بچم نرفتم پیشش بچمم شهردیگه بود نتونستم برم گفنم شاید اولشه خودش خوب شه دردش شدید نیستا ولی مثل دستشویی ایرانی میشینم یه وقتایی یه دردی داره

عزیزم خب شما از داخل هم زخم هستی رحمت زخم هنوز اره منم تا سه ماه درد داشتم دل پیچه داشتم تیر میکشید زیر دلم . بخیه هات با شامپو بچه بشور حتما سشوار بکش اصلا نم یا خیس نگع ندار عفونت میکنی. شکمت هم با شال محکم ببند گرم نگهدار. کاچی بخور شکمت خوب بش

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
عزیزم خب شما از داخل هم زخم هستی رحمت زخم هنوز اره منم تا سه ماه درد داشتم دل پیچه داشتم تیر میکشید ...

یعنی طبیعیه؟آخه من چون بچمم بستری بود خیلی روزای اولم سخت گذشت اصلا نتونستم درست مراقبت کنم گفتم شاید برااونه

انقدرازش عصبانی بودم سردنیااومدن بچم نرفتم پیشش بچمم شهردیگه بود نتونستم برم گفنم شاید اولشه خودش خو ...

منمسردستشویی ایرانی تا یکماه درد داشتم ولی دیگه نه مشکلی ندارم نترس طبیعی هست 

انقدرازش عصبانی بودم سردنیااومدن بچم نرفتم پیشش بچمم شهردیگه بود نتونستم برم گفنم شاید اولشه خودش خو ...

انشالله ک چیزی نیست ولی خب برای اطمینان برو ،دکترتو عوض کن عزیزم

💞خدایا خیلی دوستت دارم💞