2777
2789
عنوان

حمد میخونم براتون 🥺❤ فقط از ته دلتون دعام کنید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 30 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله بوذ؟؟ بعداز چقدر حاجت روا شدید؟ 

من به مدت چند روز، خیلی زیاد ذکر یونسیه رو گفتم. همین دیروز بعد از ظهر حاجت گرفتم. 

البته بعضی بزرگان، چله و روش های خاص برای این ذکر گفتند ولی من که از چله و روش خاصی استفاده نکردم. 

تو تاپیکم بیشتر درمورد ذکر یونسیه توضیح دادم. اگه خواستید میتونید بخونید. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بخوام یه ماشین به اسممون دربیاد چی بخونم با سه تا بچه بی ماشینی تو این زمونه سخته

چهارشنبه ۱۰۰ مرتبه یا ابا صالح ادرکنی 

پنجشنبه ۱۰۰ مرتبه یا فاطمه الزهرا ادرکنی

جمعه ۱۰۰ مرتبه امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السو 

شنبه ۱۰۰ مرتبه یا جواد الائمه ادرکنی 

یکشنبه ۱۰۰ مرتبه صلوات برای ۱۴ معصوم 

دوشنبه ۱۰۰ مرتبه صلوات برای سلامتی امام زمان 

سه شنبه ۱۰۰ مرتبه امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو

چهارشنبه دوم ۱۲ عدد تسبیح به همراه تسبیح خودتان به حاجتمندان بدهید

در چهارشنبه سوم حاجت روا میشوید ان شالله 

این نذر حاج آقا نخودکی هستش 

التماس دعا

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI