2777
2789

قبلا گفتم تاپیک های قبلی من وشوهرم ازدواج دوممون هس از همسر قبلش بچه داره پارسال نامزدی دخترش بود رفت تا سه صب. نیومد در صورتیکه مجلس ۱۲ تموم شده بود بعدم ده باز که. زنگ زدم اومد کلی دعوا کرد تا ی هفته هم قهر بود حتی جاشم جدا کرده بود از اون شب رابطمون تو این یکسال دیگه مثل قبل نشد الان آخر هفته باز دخترش زنگ زده بیا جهاز برون هس در صورتیکه یکسال دختره خونه شوهرش جهاز هم چیده هس دارن زنذکی میکنن بعدم جهاز ی مراسم زنونه  هس الان میترسم باز بره بیاد تا مدتها باز تو خونمون دعوا قهر باشه اینم بگم ها شوهر همین دخترش قسم میخورد جلو زنش میگف کلی میره دعا میکیره واسه زنذکی شما من نمیخام قضاوت کنم با رفتنش هم جرات نمیکنم مخالفت کنم مثل آدم بزه بیاد که اشکال نداره الان باز از عواقبش میترسم واقعا همسر اولش با اینکه با کسی صیغه هس بازم دست از زندگی ما برنمیداره شوهرم هم خودش میدونه اونا سعی در خراب کردن زندکیم دارن بازم میره میاد بنظرتون چکار کنم بخدا خیلی اذیتم کردن دخترش اینستا درست کرد واسم عکسام شمارم پخش کرد ولی شوهرم که گف کار دختر من نیس حتی نذاشت بزم شکایت کنم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی گفت دختره نزد زیرش؟؟؟؟ 

شوهرم قبل دخترش زد زیرش گف دختر من نمیکنه از اینکارا شوهرش از لجش گفته خیلی تعصب الکی به بچه هاش داره بقران من مادرم اشتباه کنه قیچی میکننن این اصلا نمیخاد بفهمه

توام برو باهاش

نمیبره من و همه میگن برو باش ولی نمیبره اون دفه نامردی تا س صب نشسته با زن سابقش و مادرشوهر دختره که مطلقه آن لاس زدن  اگه مثل آدم بزه بیاد که حرفی نیس 

بنظرم باید نزاری ک بهت زور بگه و نبرتت، با این فرمون ک داره پیش میره زندگیت میره رو هوا

خب من واقعا برم خونه دختر هوو و فامیلای اون من میگم جهاز که واجب نیس جشن زنونه هس نرو عروسی هم برو تالار بیا تازه دخترش با باباش هم قهره صد تا حرف زشت بد بیراه زده باز میخاد بزه

مهم نیس تو فقط قراره پیش شوهرت باشی 

شوهرم میگه نه کجا میخای بیای تو مگه من بادی گارد میخام تازه زن سابقش همش پرش میکنه من اگه دو بار زنگ بزنم میکه پاشو برو شب خونه رات نمیده تحریکش میکنه اینم دهن بین با زنش انگار زن و شوهرن هر چی بگه گوش میده الان جهاز شوهرم داده زنه همه جا نشسته گفته نداده هیچی باباش بهش میگم میگه راست میگه خب صد میلیون چیزی نیس که من دادم حق با اونه کاش این کابوس تموم شه ذله شدم