2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه بیایید لطفا😢😢

20 بازدید | 25 پست

بچم هفته دیگه دوماهش میشه الان سرما خورده نمیدونم چیکار کنم😭

همش بینیش گرفتس 

سرفه های خلط دار هم میکنه 

از چشماشم همش اشک میاد

نمیدونم چیکار کنم چیزیم نمیتونم بهش بدم

بردمش دکتر هیچی نداد بهش😒

مشهد زندگی میکنم اگه پزشک اطفال خوب هم میشناختید بگید بهم لطفا😥

خودت مایعات فراوون بخور شیرش بده تند تند

برای بینیش اسپری رینوسالتین بگیر (آب نمک فوق رقیقه) بذار باز بشه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر سعید سعیدی

جا ایستگاه مترو مفتح

تو نت بزن

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

برای بینیش، کلرید سدیم بگیر از داروخونه، روزی ۴،۵بار چند قطره به بینیش بریز، عطسه میکنه محتویات بینیش میاد بیرون

حتما خونه رو مرطوب کن یا کتری پر آب بدون در، بذار روی بخاری یا اگه دستگاه بخور داری ازش استفاده کن

حتما یه دکتر دیگه ببر که داروی چرک خشک کن برای گلو و ریه اش بده

انشالله زود زود میشه فقط بیرون نبر زیاد، علت بیشتر مریضی کودکان، گشت و گذار مامان هاس

من،بچه هام کمتر مریض میشن چون اکثر خونه ایم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
خودت مایعات فراوون بخور شیرش بده تند تند برای بینیش اسپری رینوسالتین بگیر (آب نمک فوق رقیقه) بذار ب ...

آره اون قطره هرو هفته پیش واسش میریختم تموم شد

عیبی نداده بدون تجویز دکتر دوباره واسش بریزم؟

عزیزم واسه نوزاد که چیزی نیاز نیست. خودش خوب میشه. 

شیر خودتو میخوره؟ 

بچه منم 4 ماهه بود سرما خورد شدید، عطسه و سرفه و آبریزش داشت. من اصلا دکتر نبردمش. فقط خودم سوپ و آبمیوه و عسل آبلیمو و دمنوش و شلغم زیاد خوردم و تند تند شیرش دادم. سریع خوب شد. 

آره اون قطره هرو هفته پیش واسش میریختم تموم شد عیبی نداده بدون تجویز دکتر دوباره واسش بریزم؟

نه اون فقط آب نمکه 

هیچ ایرادی نداره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘