2777
2789
عنوان

حجامت کردن کودک چهارساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 26 پست

عزیزم اول اینکه حتما باید یه جایی ببری که پزشک متخصص طب سنتی باشه نه از این مدعیان طب سنتی به اسم حکیم و این حرفها 

بعد هم اصلا تو پاییز نباید حجامت کرد اگر تهران هستید یه مرکز خوب با پزشکها معتبر بهت معرفی کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هردو تا بچمو هر سال حجامت میکنم ، خیلی هم مفیده ،دردش قابل تحمل هست ،اگه بچه کوچیک باشه بهش میگم مامان میخوان پشتتت رو بخارونه

از بچه ها خیلی کم خون میگیرن عزیزم نگران نباش کلی حدیث در مورد حجامت داریم عالیه ،پسرم هشت سالشه الان از بچگی حجامتش کردم ،الان هم میبرمش هر بیست روز برای قدش یه تیغ کوچولو پشت گوشش میزنم تا چهار بار باید بزنه 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
طب سنتي بيخود كرد همين مونده كمر بچرو ببري تيغ بزنن😑😑نكنيا توروخذا

دختر دایی شوهرم بچههاشو از وفتی بدنیا میان میبره حجامت واکسن هم نمیزنه براشون 

میشه لایک نکنید 😁
من هردو تا بچمو هر سال حجامت میکنم ، خیلی هم مفیده ،دردش قابل تحمل هست ،اگه بچه کوچیک باشه بهش میگم ...

اخلاق بچم یکم تنده گفت با حجامت خیلی خوب و آروم میشه راست میگه؟

من هردو تا بچمو هر سال حجامت میکنم ، خیلی هم مفیده ،دردش قابل تحمل هست ،اگه بچه کوچیک باشه بهش میگم ...

دکتر تجویز کرده هرسال ؟ و حجامت پشت گوش برای رشد قد بچه نیست ها 

حجامت ساکرال یا همون پشت ساق پا برای قد بچه هست

اخلاق بچم یکم تنده گفت با حجامت خیلی خوب و آروم میشه راست میگه؟

عزیزم آخه چه ربطی داره! توروخدا این کارو نکن بچه رو نترسون

آخه خوب بچه چهار ساله قراره اخلاقش چجوری باشه؟ شبیه به یک آدم چهل ساله؟؟

بچه ست عزیزم اسمش با خودشه،اخلاقش تنده چیه دیگه

راستش من دلم برای بچه ت سوخت 

چند سال پیش شوهر من با دوتا از دوستاشون رفتن حجامت یکی از دوستاش غش کرده بود،بنظرم اصلا واسه بچه کار درستی نیست

بیاییم یکم عمیق تر نگا کنیم!

آیا همه از جراحی و حتی آمپولی که در سیستم پزشکی کلاسیک مشاهده می شود راضی اند؟ و فقط حجامت (که برای کودک تیغ هایش باید به صورت سطحی زده شود) می شود بد؟!

آیا همش باید دنبال درمان باشیم و نباید دنبال پیشگیری و اصلاح سبک تغذیه و زندگی باشیم؟

شما برای همان جراحی ها ببین چقدر باید پول خرج بکنی و با هزار منت وقت از دکتر بگیری ولی با انجام اصول طب سنتی که حجامت هم جزئی از آن است می تونی جلوی خیلی از این مسائل را بگیری

همچنین؛ حجامت کودک برای رشد کودک، سیستم دفاعی، خلق خوی کودک و‌ بقیه موارد مفید بسیار است و از ۴ ماهگی به بعد می توان حجامت کودکان را انجام داد.