2777
2789
عنوان

عکس از حسودی کردن یا غیرتی شدن پسرا

2820 بازدید | 34 پست

اسکرین بفرستیم از حسودی کردن یا غیرتی شدن شوهر یا دوست پسر هرکیم سینگله اگه داداش داره اونو بزاره

مدرسه که میرفتیم هربار که دفتر مشقمون رو جا میذاشتیممعلممون میگفت «مواظب باش خودتو جا نذارى»و ما میخندیدیم و فکر میکردیم نمیشه خودمونو جا بذاریمبزرگ که شدیم بارها و بارها یه قسمت از خودمون رو جا گذاشتیم،توى یه کافه،توى یه خیابون،توى یه خاطره …

سایت درست شده؟

میشه عکس گذاشت؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرت😏

من نخام یکی روم غیرت داشته باشه باید چیکار کنم

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
غیرت بیماریه ذوق و خوشحالی نداره

بستگی داره غیرت و تو چی ببینی مثلا میشه غیرت حساس بودن رو نریختن اشک کسی که دوسش داری باشه به مرد بودنت بر بخوره این میشه غیرت

مدرسه که میرفتیم هربار که دفتر مشقمون رو جا میذاشتیممعلممون میگفت «مواظب باش خودتو جا نذارى»و ما میخندیدیم و فکر میکردیم نمیشه خودمونو جا بذاریمبزرگ که شدیم بارها و بارها یه قسمت از خودمون رو جا گذاشتیم،توى یه کافه،توى یه خیابون،توى یه خاطره …
غیرت بیماریه ذوق و خوشحالی نداره

احسنت

من خواستم بنویسم اوسکول وار رفتار کردنه ، دیگه نوشتم ببینم تعریف غیرتی از نظرشون چیه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
یک عدد سینگل بی داداشم😐👩🏻‍🦯

عالیه