2777
2789
عنوان

روبیفن بهتره یا ریتالین

3634 بازدید | 27 پست

سلام دکتر برای پسرم ریتالین نوشت بعد این دفعه به داروخانه گفتم روبیفن بده ریتالین نده آخه ریتالین ۳۰ عدد میدن روبیفن ۶۰ تا میده الان ناراحتم میگم کاش ریتالین گرفته بودم 

تو معبود منی....

خب وقتی دکتر نوشته همون و می گرفتی

من تفاوتشون رو نمیدونم البته

برای بیش فعالی ریتالین رو میدن، درسته ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم برای این که بیشتر باشه و تموم نشه ایرانی گرفتم 

آها آره 

زمان دانشگاه بعصیا می خوردن قبل امتحان ها 

بیدار بمونن

من‌ راستش کامنتت و اونجا دیدم که گفتی کسی تاپیکت نیومد

برای همین نظر دادم 😅

حالا به نظرم

از دکتر دارو ساز می پرسیدی همونجا 

حالا بعدا اگر دیدی خوب اثر نداشت برو حتما بپرس از داروخونه یا از منشی مطب بخواه از دکترتون بپرسه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نمیدونی با بچم چیکار کرد شد پر تیک قطعش کردم  کند نویسیس خیلی داره اذیتم میکنه    

من که این دفعه ریتالین پیدا کردم ۳۰ تا دونه داده میخواست متیل فیندانت بده نگرفتم 

تو معبود منی....
خوب کنده میتونه امتحانارو جواب بده ؟؟ مشقاشو و کاراشو خودش میکنه؟

امتحانها که سخته براش و معلمش میگه همه نوشتن فقط این مونده تند تند که بنویسه خیلی بد خط میشه درسها هم کمکش میکنم 

تو معبود منی....
امتحانها که سخته براش و معلمش میگه همه نوشتن فقط این مونده تند تند که بنویسه خیلی بد خط میشه درسها ه ...

پس تقریبا هم شرایط منی

خسته نمیشی 

من گاهی کم میارم میگم تا کی باید همراهش باشم