2777
2789
عنوان

تموم کردن دوستی صميمانه 🤝🙃

1935 بازدید | 50 پست

یه دوست دارم که خیلی صمیمی هستیم هروز یکی دوساعت تلفنی حرف میزنیم. انقدز صمیمی هستیم ک یه بار نه ساعت تلفنی حرف زدیم. یه مشکل داره خیلی حسوده و چندبار رفتارش اذیتم کرد یه بار رفتم کلا ولی چون دوست مشترک داشتیم دوباره باهم بودیم تا اینکه این اواخر شورشو دراورده. مشکل برام پیش اومد بود وسط خیابون این پشت گوشی بود من داشتم از استزس میمردم داشت از تم تولدش حرف میزد اخرم خانوم ب قباش برخورد گفت من میرم ما ک حرف نمی‌زنیم.  کلا هروقت مشکل داره من باید گوش بدم ولی مشکلات من ب یورشه عملا. انقدر الکی ازش تعریف کردیم واسه خودمون شاخ شده.

از طرفی کلی ویژگی خوب داره ولی بعد حرف امشبش دیگ حالم ازش بهم خورده میخوام دوستی رو تموم کنم واقعا. امروز رفتم براش تم تولد قیمت کنم مدلاشو بفرستم بعد دیدم هزینه ها خیلی میشه با کیک و خلاصه گفتم شام نده دسر و فینگر فود بزار. اخر شب اونایی ک میمونن شام بده. برگشته میگ نودل بخر بیار تا همونو درست کنم شام بخور😐 یا زنگ بزن اسنپ فود😐خیلیم جدی. گفتگ باشه جالا تخم مرغی چیزی میحوریم اروم باش. گفت 💩بخور . من همچنان تو شوک ک شوخیه اینا برگشته میگ چاقم هستی از بس چیز خوردی😐من اصلا چاق نیستم مسئله اینه ولی چون اون خیلی لاغره من میگم من تپلیم تو خوبی ک ناراحت نشه. باورم نمیشه.جالب اینه بخاطر تولد ایشون من باید برم تا یه شهر دیگ و کلی هزینه کنم بعد کسی ک میخواد شش تومن خرج کنه و قراره تا فردا عصرش ویلا باشیم برای یه شام اینجوری کنه.😑 خلاصه از این چیپ بازیا خسته شدم. کل مکالمه مون شوه راجع به دوست پسرای ایشون حرف زدن. من تو فاز این چیزا نیستم داره منو میکشه پایین. انقدر الکی ازش تعریف  کردیم داره از خودمون ایراد میگیره. هم از من هم از دوست مشترکمون 😑

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعتاً وقتی اینقدر صمیمی هستید با یه گو ه نخور ساده نباید ناراحت بشی ، کلا دوست ها هرچی بیشتر به هم فحش بدن درجه صمیمیتشون بیشتره 😐😂     @دلبراماوحشی   والا 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

دوست ۲۵ ساله ام بعد از بچه دار شدنم‌بی دلیل رابطه اش رو باهام قطع کرد 😂😂

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

ب عنوان کسی ک از هر قشر و طبقه و سن و سالی کلی دوست و رفیق داش بهت میگم اصلا دوست ب درد نمیخوره یک جایی بهت ضربه میزنه و اکثرا حسودن اگ بدونن بالاتری یا حالت خوبه حسادت میکنن فقط بدبختی تو خوشحالشون میکنه.موقع مشکلاتت فرار میکنن و ... من ضربه هایی از دوست خوردم ک اگ دوستی نداشتم خیلی چیزا برام پیش نمیومد.الانم خداروشکر دوست صمیمی ندارم فقط سلام خدافظ

ب عنوان کسی ک از هر قشر و طبقه و سن و سالی کلی دوست و رفیق داش بهت میگم اصلا دوست ب درد نمیخوره یک ج ...

ببین اینو منم فهمیدم نباید مسایل شخصیو گفت

اما بدون دوستم نمیشه خب

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
طبیعتاً وقتی اینقدر صمیمی هستید با یه گو ه نخور ساده نباید ناراحت بشی ، کلا دوست ها هرچی بیشتر به هم ...

مشکل گه نخور نبود مشکل مسخره کردن اندامم بود

منی ک همیشه ازش تعریف کردم حتی وفتی دماغش تا دهنش بود گفتم به بفیه بگو عمل کردم چون خودنو بیشتر دوست داشتم و عنیشه قشنگ بودم زور داره

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   
کات کن سریع 

چطوری اخه. یهویی برم ک خیلی بده. دوست مشترکمون این وسط ک خیلی خانومه از دست میدم

عزیزم دوستی خیلی قشنگه ولی خب تعادل هم مهمه

تعریف کردنم حد داره دیگه تعریف کردن زیادی هم باعث میشه شاید جو بگیره آدمو 

در کل سعی کن جوری رفتار نکنی که به خودشون اجازه بدن هر شوخی رو بکنن صمیمیت خیلیییی خوبه ولی نباید جوری با آدم برخورد بشه که انگار یه جور توهینه 

ببین اینو منم فهمیدم نباید مسایل شخصیو گفت اما بدون دوستم نمیشه خب

هرکاری هم نکنی وقتی صمیمی میشی بلاخره از ی چیزاییت سر در میاره.منم فک میکردم نمیشه اما شد.من حتی نزدیکترین دوستم بعد ۱۷ سال دوستی خاستگاری منو با دروغاش بهم زد وقتی فهمیدم خیلی شوکه شدم اصلا فکرشم نمیکردم.چرا چون موقعیت پسره خیلی خیلی خوب بود تاب و تحمل خوشبختی منو نداش.

دوست داشته باش اما هرگز صمیمی نشو گفتم ک فقط سلام و خدافظ