2777
2789
عنوان

لباس نوزادی

398 بازدید | 20 پست

سلام مامانای با تجربه 

مم بچه دومم هستش بیشتر لباس های بیرونی رو دارم 

آلام ۲ هفته پیش رفتم لباس خریدم چند دست خونگی رو همش رو سایز یک خریدم میگم تا چند ماه ستیز یک مورد استفاده قرار میگیره؟

دو دست بلوز و شوار گرفتم 

۲ دست ۳ تیکه گرفتم 

۲ تا تاپ زیر دکمه ای 

۲ تا آستین کوتاه 

یه دونه سرهمی

+یه ش ورت عینکی و تاپ زیر دکمه ای سایز ۰ که مال بچه اولم هستش و نو مونده 

و دو دست ۵ تیکه یکی سایز یک و یکی سایز ۲ گرفتم که جنسشون نخ هستش مارک رضوی 

به نظرتون بسه؟

به علاوه اینکه یه دونه سرهمی مخمل و یه دونه سرهمی نخ پنبه هم دارم 

فقط بهم‌بگین سایز یک تا ۶ ماه کفایت میکنه؟

بسشه فعلا نخر.بعدا اگر لازم شد میری با خودش میخری.

یعنی پس ندم؟و سایز بزرگتر نگیرم؟آخه میترسم کوچیک باشن از نظر قیافه که بزرگ هستن من فکر میکردم بعضی ها سایز ۲ هستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایز یک تازه اگر مارک درست حسابی باشه مثل دانالو و نیلی و .. تا ۶ ماه ساپورت می‌کنه . اگر بدون مارک و دوخت کارگاهی باشه که اصلا سایزهاشون استاندارد نیست و ممکنه تا همون سه ماه بشه 

من سایز صفر نخریدم.. چون میدونستم بچه هام ریز نمیشن ،رو دستم میمونه..

سایز یک هم چند تا گرفتم و روزای اول فقط پوشیده شد.

اگر خودت و شوهرت قد بلند و هیکلی باشید لباس صفر به کارت نمیاد

من سایز یک رو هم چندتا از لباسها وقت نشد تنش کنم کوچیک شد ولی چون از محلمون گرفته بودم و تن نخورده بود بردم عوض کردم و بزرگ تر گرفتم ..

سایز یک تازه اگر مارک درست حسابی باشه مثل دانالو و نیلی و .. تا ۶ ماه ساپورت می‌کنه . اگر بدون مارک ...

همشون مارک دانالو هستن بغیر از ۵ تیکه ها که مامانم مشهد خریده مارک رضوی هستن

یعنی پس ندم؟و سایز بزرگتر نگیرم؟آخه میترسم کوچیک باشن از نظر قیافه که بزرگ هستن من فکر میکردم بعضی ه ...

اره در کل باید تا شش ماه اندازه بشه مثلا من مارک اشور داشتم کارترز داشتم اندازه شد.

همتای مامانم بودم❤

من سایز صفر نخریدم.. چون میدونستم بچه هام ریز نمیشن ،رو دستم میمونه.. سایز یک هم چند تا گرفتم و روز ...

پسر اول من وزن داشت ولی تپل نبود 

منم میترسم سایز یک فقط تا دوماه استفاده بشه