2777
2789
عنوان

فیلم یا سریال کره ای خیلی قشنگ معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 53 پست
اسنودراپ ادامه بده ویرانگر خانه شیرین پادشاهی و..

کره ای هستند؟ مرسی گلم

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
منشی کیم چشه. عاشقانس و بامزه و طنز آقای ملکه عاشقانه نیس زیاد.  ولی خیلی خنده داره  ملک ...

فکدکنم سلیقمون شبیه به همه منم عاشق فیلم اقای ملکه شدم وای یعنی میپوکیدم ازخنده سقوط بر روی توام ی قسمتشو دیدم خوشم اومد میخوام بقیشم ببینم

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریپلای1988، زیبای حقیقی، پنت هاوس، سر آستین قرمز، اسنودراپ، کیمیای روح، بیست و پنج بیست و یک،   ...

همه اینا رو دیدی؟ سریالن؟

عالی ممنون ولی علشقان ماه مثکه فصل دومم داره

خواهش میکنم کاری نکردم😀

اره خب میگن قراره دوشم بیاد😃،ولی خیییلی اخرش گریه کردََََم😭💔

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 
وارثان عاشقانس طنز نیس ولی خیلی به دل آدم میشینه  افسانه دریای آبی عاشقانس  خواستگاری تج ...

کره ای اند؟ ممنونم گلم

ی تاپیک دارم، کلی فیلم گفتن بچه ها، خواستی ببین

حتمااسمش چیه