2777
2789
عنوان

تاپیک برگ ریزون شکارچی

256 بازدید | 15 پست

دوستان سایت خراب بوده و من نمیدونستم شرمنده حلال کنید معطل شدید اینم براتون مینویسم یخ بار سایت درست بوداسکرین هاشو میزارم از یه پیج انتی بلاگر برداشتم که زن دوم علی خودش استوری کرده و بعد پشیمون شده سریع پاک کرده 

داستان واقعی :  عالیه ۱۲ سالش بوده عاشق یه پسر چشم رنگی خوشگل به اسم علی میشه و اونقد دوسش داشته که خودشو همه جوره در اختیار اون قرار میده و تو این رابطه بکارتش از دست میده و قول ازدواج میزارن علی میاد خواستگاری و بابای عالیه قبول نمیکنه میگه کوچیکه دخترم و خانواده علی ام گیر داده بودن که ازدواج کن و یه دختری به اسم مریم رو براش گرفتن قرار بوده علی چند سال بعد مریم رو طلاق بده عالیه رو بگیره ولی هرروز عاشق هم میشدن و بچه دار هم میشن تا اینکه عالیه میره پیش علی تا تکلیفش معلوم بشه علی ام میگه من نمیتونم اینو طلاق بدم اگه میخوای همینطوری بیا زندگی کن با ما اینم تو این بین خواهر زاده مریم این دوتا رو میبینه و به مریم میگه علی هم به مریم کل ماجرا رو توضیح میده و اونم بخاطر بچش میمونه عالیه ام که بکارت نداشته و نمیتونسته زن کس دیگه  بشه ناچار با این ازدواج میکنه زندگیشون کاملا برعکس چیزیه که نشون میدن زن ها به اجبار کنار هم هستن ‌.. اگه سایت درست بود اسکرین میزاشتم بازم از همه کسایی که تو تاپیک قبل معطل شدن حلالیت میخوام

لطفا کاربر آقا نه لایک نه کامنت ممنون که رعایت میکنید😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ک زن اولش جدا شده

نه بابا الکی مسخره بازی در میارن هرچندوقت 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
چرا زن اولش داره جدا میشه من باهش دوستم مرتب بهم پیام میدیم   بنده خدا خیلی زجر کشید

یه مدت از خودش فیلم گرفت گفت ناراضیه داره جدا میشه بعد باهم اشتی کردن .بعید میدونم طلاق گرفتنی باشه.کارش اشتباه محض بود.

خدای مهربون شکرت😍
یه مدت از خودش فیلم گرفت گفت ناراضیه داره جدا میشه بعد باهم اشتی کردن .بعید میدونم طلاق گرفتنی باشه. ...

همون موقعه گفت فعلا بخاطر بچها برگشتم بحثشون سر خونه جدا   علی قبول نمکن