2777
2789

عزیزم شما کمبود محبت پدر دارین این اسمش عشق نیست

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت سنی زیاد دردسرمیشه برات بیست سال زیاده خانمی سعی کن بهش فکرنکنی اونو خوشبختش میکنی ولی خودت این حس رو نمیتونی داشته باشی چون ........

تو دنیای منی اما....به دنیا اعتمادی نیست.......(*دوستان من خانم هستم اسم کاربریم گول زنندس*  
عزیزم شما کمبود محبت پدر دارین این اسمش عشق نیست

یاد اتاق قرمز افتادم😁منکه عاشق کسی نشدم ولی برام سواله که چکار باید کنی

همیشه هم ربط به پدر نداره عزیزم ممکنه طرف برات جذاب باشه

کاربری سوم😐

خیلی چندش بنظر میاد فک کن ت بشه ۳۰ سالت اون بشه ۵۰ با موهای سفد 

حداقل ایشون باید ی خانم ۳۵ ساله بگیره ک بهش بخوره

اگ فکر میکنی ک فک میکنی ادم بدی هستی پس درست فکر میکنی (:فکر ت از وجود توئه

بی عقلی محض

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
بعدش پشیمونیه. الان‌جوگیرشدی وکلت داغه

منکه نشدم سواله برام فقط

ولی مثلا اون دختر ایرانیه تو ترکیه با یه بازیگر خیلی بزرگتر از خودشه و خیلیم رابطه شون رمانتیکه هنوزم

البته ادم از واقعیتش خبر نداره ولی بنظرم که خوبن باهم

مثلا اگه یه ادمی ک ۲۰سال بزرگتر از منه برام جذاب باشه و دلم بلرزه براش باید چکار کنم

کاربری سوم😐