2777
2789

بچه ها قرعه کشی دراومده بود برامون قرار بود خرد خرد بزنن توکارتمون که منم به شوهرم نگفتم گفتم بزنن تو کارت من وقتی همه اشو زدن بهش بگم تو خیال خودم گفتم اینجوری خرج نمیکنیم هدر نمیشه بعد که شوهرم فهمید ناراحت شده که چرا ازم قایم کردی و نزاشتی کارت من بزنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب فقط ناراحت شده؟ حالا یه مقدار ناراحتی طبیعیه فقط نباید بزارین کش بره

نه اولش چن بار گفت منم توضیح دادم دلیلمو اما بازم دو سه روز پیش گفت منم پاشدم همون دیقه رفتم کل پولو زدم به کارت خودش باهاش دعوا کردم گفتم باید خجالت میکشیدی به زبون نمیاوردی گفتم زن و شوهریمون همینجا تموم شد اما از اون روز خیلی میترسه که برم یا همینجوری بمونم باهاش هنوز اشتی نکردیم

تو کار خودتو بکن به مردا باشه،هررچی پول درمیاد امروز خرج کن فردا خدا میرسونه.

اره منم بخاطر اون گفتم اینهمه زحمت میکشه برا این پول کاری کنیم به باد نره اینم جوابش بود نامرد 

ولی هر چی از دهنم دراومد بهش گفتم گفتم من کم تو نداریات تحمل نکردم حتی کل پولو اتیش هم میزدم بیخبر از تو نباید به زبون میاوردی ولی الان خیلی انگار پشیمونه از سر کار میاد همش چشمش به منه منم اصلا نگاششم نمیکنم 

واقعا برام سوال شده بچه ها کارم بد بود بهش نگفتم؟ من قصدم حفاظت از پولش بود فقط

بستگی به طرفتون داره، اگه شوهر من باشه شاید اولش یکم ناراحت میشد ولی دیگه الکی کشش نمیداد، شما اگه میدونستین بهش برمیخوره حداقل بهش میگفتین قرعه به اسمتون افتاده بعدم میگفتین پول رو تو کارت شما بریزه که ازش خرج نمیشه، رو کارتش باشه ممکنه با خرجای دیگه قاطی بشه 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
بستگی به طرفتون داره، اگه شوهر من باشه شاید اولش یکم ناراحت میشد ولی دیگه الکی کشش نمیداد، شما اگه م ...

اصلا فک نمیکردم اینجوری بهش بربخوره میگه من کار میکنم زحمتشو میکشم اختیارشو اما ندارم