2777
2789

سلام خانما ۱۴۰۰ صلوات نذر شهیدان بزرگوار شهید ابراهیم و شهید سامانلو میکنیم برای حل شدن مشکلات و حاجتروایی همه ی شما دوستان عزیزم و حاجتروایی خودم

هر عزیزی هر تعدادی ک برمیداره اعلام کنه که تعدادشو بدونم و هرچقدر باقی موند خودم بخونم🙏🌼✨

�التــمـــاس دعــ💚ـــا�

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

500تا 

نمی‌دونم چه حکمتیه از دیروز برای این دو بزرگوار چندتا تاپیک دیدم خدا کنه فقط مشکلمون حل شه 😞😞 لعنت بر شیطان دیگه دارم ناامید میشم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

من 100برای هرکدوم...یعنی 200صلوات

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
سلام میشه از زنده یاد ابراهیم هادی بگی خیلی اسمشون رو شنیدم

سلام کتاب سلام بر ابراهیم رو تهیه کنین بخونین خیلی جالبه

من صدوچهارده تا برمیدارم ...مادرم روتخت بیمارستان بیهوشه خواهش میکنم براش دعا کنین😭😭😭

ان شاءالله ک سلامتی کاملشون رو ب زودی ب دست بیارن🙏❤

من چعل روز زیارت عاشورا خوندم براشون حاجت ندادن دیگه هیچ کاری نمیکنم

اینجوری نگو عزیزم

حتما ب صلاحت نبوده

500تا  نمی‌دونم چه حکمتیه از دیروز برای این دو بزرگوار چندتا تاپیک دیدم خدا کنه فقط مشکلمون حل ...

اللهی ک حاجت دلتون با حکمت الهی یکی باشه ان شاءالله🙏💚

من ۱۰۰ تا صلوات میفرستم ب نیت سلامتی مادراون عزیزی ک‌گقتن بیهوش هستن 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت