2777
2789
عنوان

اونایی که قلک دارین برا پس انداز

9150 بازدید | 26 پست

چقدر تو قلکتون دارین😁😁😁

من اخیرا قلک خریدم که پول های ریزی که به دستم میرسه بریزم توش پس انداز بشه😶 

خودم ۴۰۰ دارم فعلا🤭😁

حجوری حسابشو داری؟😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا پول نقد نداریم که قلک داشته باشم😂

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من یادمه عقد بودم ی قلک گرفته بودم خونه بابام شوهرم هرچی میداد پولای ریزو میرختم توش انقدم ذوق داشتم تا ۳ماه شد ی روز رفتم سر وقتش بازش کردم دیدم اون چیه فقط ۱۰۰ تومن😐 ک به مامانمم گفتم گفت ععععع یادم نیس ینی من ورداشتم🤔 اها اها فلان روز نیاز داشتم ورداشتم چقد پول میخای بهت بدم  ینی تمام زحمتامو به باد داده بود از همه چیم میزدم اون تو میرختم 😂😂😂😂 کلی خب مادره دیگ من به دل نگرفتم😅

خیلی خوبه  یبار قبلا دیدم ۲ تومن پس انداز کردم رفتم یه گردنبند طلا نازک خریدم  چون پول ...

آفرین همین رو که داری ببر تبدیل کن سکه پارسیان 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
خیلی خوبه  یبار قبلا دیدم ۲ تومن پس انداز کردم رفتم یه گردنبند طلا نازک خریدم  چون پول ...

تکت کنم تاپیک طلا پس انداز 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️