2777
2789

۵ روزه بدن دردوسردردشدیددارم یهوالان بدنم پر ابله شد دوهفته پیش خواهرزادم ازمدرسه گرفته بود خیلی حالم بده صورتم وشکمم پرشده😔😔😔

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌چند سالت منم ۱۸ سالگی گرفتم بعدم خواهرم تو ۲۳ سالگی ازم گرفت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

تو چه سنی؟!

ابله مرغون واس سن پایینه. سن بالا بره اسمش فرق میکنه و سخت تره

از طرفی مگه ابله مرغون واکسن نداره؟ اصولا بیماری های واگیردار شناخته شده واکسن دارن که

تو چه سنی؟! ابله مرغون واس سن پایینه. سن بالا بره اسمش فرق میکنه و سخت تره از طرفی مگه ابله مرغون ...

نه سن بالا همون آبله مرغون ولی خوب سختره علائمش

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
اخه یادم اندختی منم ۲۴ سالگس گرفتم کاسنی بخور و حموم برو

منم ۲۳ سالمه حالم خیلی بده دکتربرم چاره داره؟

تو چه سنی؟! ابله مرغون واس سن پایینه. سن بالا بره اسمش فرق میکنه و سخت تره از طرفی مگه ابله مرغون ...

ن توسن بالا هم میشه ابله گرفت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
منم تاحالا نگرفتم. خیلی ازش میترسم. چون ابله بزرگسالی شدید و دردناکه. انشاالله زود خوب بشی. حتما متخ ...

منتظرم شوهرم بیدارشه بریم😭😭😭

منم ۲۳ سالمه حالم خیلی بده دکتربرم چاره داره؟

نه جز قرص برای کاهش خارش و پماد کاندولا ک بمالی به جوشای آبله کاری نمیکنن

ولی پمادو ک قرص باید بخوری برای تسکین خارش چون بخاری جاشون میمونه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠