2777
2789

من ماه پیش 35روز سیکلم بود. امروز هم 35سیکلمه بی بی چک قبلش همه اش ویتاساین مثبت میشود مدیکور در حد ذره بین مینداخت امروز روژان زدم صب در حد سایه انداخت. ولی الان زدم یکی مثبت شد احتمال کاذب بودنش هست به نظرتون  من فک کردم سیکلم 28روزه اس الان دیدم ماه پیش 35روزی شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارک روژان دقیق 

مثبته. مبارک باشه عزیزم

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
چند روز مونده به سیکلت عزیزم؟

اونجور که ماه پیش شدم باید امروز میشودم دیشبم درد بدی داشتم. بعد دیدم مثل ترشح تخمک گذاری سفید شفاف اومد ازم.  همون بود بعد صب زدم دیده اینطوری شدم طاقت نیاوردم الآنم زدم دیدم مثبت شد 

اونجور که ماه پیش شدم باید امروز میشودم دیشبم درد بدی داشتم. بعد دیدم مثل ترشح تخمک گذاری سفید شفاف ...

عکس بده

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

اونجور که ماه پیش شدم باید امروز میشودم دیشبم درد بدی داشتم. بعد دیدم مثل ترشح تخمک گذاری سفید شفاف ...

پس مثبته عزیزم

مبارکت باشه

عاشق کتاب و فیلم و سفر و طبیعت🌱☔️☁️🌧🍂🧡…اقدام کردیم که خونواده کوچیکمون رو سه نفره کنیم😶👶🏻

منم مارک روژان زدم مثبت شد دیشب مارک مدیکور زدم بزور هاله انداخت در حد توهم بعد صبح پا شدم دیدم دو خطه یکیش کمرنگه حالا ندونم خط تبخیره یا مثبته واقعا 😢کسی نظری نداره تجربه چی