2777
2789
عنوان

چطورییی جووون دل😍😂

22 بازدید | 7 پست

بچه ها شما حرفای سهیل سنگرزاده رو گوش میکردین؟

همون که میگف چطوری جون دل و ازین صحبتا

خیلی درمورد قانون جذب میگه

اینکه بنویس و حس خوب داشته باش تا به خواسته هات برسی

من یه مدت خیلی درگیر پست و استوری هاش بودم

و واقعا هم معجزه میشد تو زندگیم(مالی)

ولی الان انگار نمیتونم دیگه…تمرکز ذهنی ندارم☹️

ذهنم میره سمت چیزای منفی

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

زمانی که مربی بدنسازی بود دنبال میکرد چون در مورد مکملا افشاگری میکرد

ولی بعدش که افتاد به جووون دل حالم ازش بهم خورد😑

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گوش كردم اما دقت نكردم سرسري ردشدم نميدونستم واس قانون جذب صحبت ميكنه بسكهههه ازين بشر بدم ميومد نميدونم چرااا😕🤨

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
زمانی که مربی بدنسازی بود دنبال میکرد چون در مورد مکملا افشاگری میکرد ولی بعدش که افتاد به جووون دل ...

خیلییی حرفاش قشنگ بود و تاثیرگذار،

واقعا هم تو زندگی‌من تاثیرگذاشت ولی حیف ک مقطعی بود🥲

من گوش كردم اما دقت نكردم سرسري ردشدم نميدونستم واس قانون جذب صحبت ميكنه بسكهههه ازين بشر بدم ميومد ...

😂😂😂

به بار چالش گذاشته بووود

چالش شکرگذاری و اینا

بعد منم سرسری کارایی که میگفت و میکردم

باور میکنی از یه جای غیب یهو پول گنده ای رسید دستمون توی همون روزا😥

😂😂😂 به بار چالش گذاشته بووود چالش شکرگذاری و اینا بعد منم سرسری کارایی که میگفت و میکردم باور ...

برام بگو چیا میگف منم انجام بدم پول گنده دوس😎😹

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️