2777
2789
عنوان

ضربه مغزی وتغییر حالات

527 بازدید | 16 پست

پسرم 14 سالشه دوماه پیش تصادف کرده یه ماه هم توکما بوده یه ماهم هست بهوش اومده خیلی هزیون میگه اصلاچشاش مثل روانیا شده خیلی دل واپسم دارم دیونه میشم هرکس تجربه داره راهنمایی کنه یه بار دیگه پست گذاشتم کسی جواب نداد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم بعد یک ماه کما بودن این حالات عادی به مرور درست میشه مثلا شنیدم بعضیا که چند ماه کما بودن حتی خوندن و نوشتن یادشون میره یا مثل نوزاد باید بهشون راه رفتن یاد داد به نظرم ببر دکتر مغز و اعصاب و صبور باش هذیون هاش در چه حده

من کسیو میناسم بعد ۳ ماه از کما اومد  تجربو دارم بگو تا راهنماییت کنم

اصلا نمی فهمه چی میگه مثل یه بچه دوساله شده همش توهم می زنه ولی چشاش خیلی تغییر حالت داده

فک کنم بعد یک ماه کما بودن این حالات عادی به مرور درست میشه مثلا شنیدم بعضیا که چند ماه کما بودن حتی ...

اره به دکترش گفتم ولی توصیح نمی ده میگه باید زمان بگذره تا ببینیم چی میشه انشاءالله که خوب بشه

عادیه عزیزم خوب به مغز ضربه دیده و یه ماه کما بوده:) همین که بهوش اومدن کلی شکر  نم نم انشالل ...

اره خداروشکر الهی هیچ کس نبینه تواین یه ماه مثل مرده متحرک بودم ولی باز استرس ها داره شرومیشه من خودم دیابتی وابسته به انسولین هستم دست خودم نیست

بهدکتر مغز و اعصاب(نورولوژیست) گفتی اینا رو؟! من تجربه ندارم ولی دعا میکنم براش

اره دکترش جراح مغزو اعصاب هست زیر نظر چند تا دکتره 

ممنون اردعاهاتون خدا حفظتون کنه ان‌شاءالله 

اره خداروشکر الهی هیچ کس نبینه تواین یه ماه مثل مرده متحرک بودم ولی باز استرس ها داره شرومیشه من خود ...

مامان منم تازه انسولین شروع کرده تاپیک قبلم ببینی از هذیان هاشنوشتم الان خوب شده ما چند تا کار کردیم نمیدونم شاید به دردت بخوره میگم انجام بده اسفند دود کن اذان پخش شه خونه وضو بگیر خودت و پسرت رو به قبله بشینید دستت بذار رو سر پسرت سوره دخان بخون 

شما روزی چند واحد انسولین میزنی

مامان منم تازه انسولین شروع کرده تاپیک قبلم ببینی از هذیان هاشنوشتم الان خوب شده ما چند تا کار کردیم ...

خدامامانت روحفظ کنه گلم 

من هم همینکارارومیکنم توخونه برای پسرم انشاءالله که زودتر خوب بشه 

من روزی 20 واحد نروپید 10 تاصبح 10تا برا نهارشب هم 40 واحد لانتوس بعضی وقتا که تست کم باشه یه مقدار کمتر