پسرم 14 سالشه دوماه پیش تصادف کرده یه ماه هم توکما بوده یه ماهم هست بهوش اومده خیلی هزیون میگه اصلاچشاش مثل روانیا شده خیلی دل واپسم دارم دیونه میشم هرکس تجربه داره راهنمایی کنه یه بار دیگه پست گذاشتم کسی جواب نداد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کنم بعد یک ماه کما بودن این حالات عادی به مرور درست میشه مثلا شنیدم بعضیا که چند ماه کما بودن حتی خوندن و نوشتن یادشون میره یا مثل نوزاد باید بهشون راه رفتن یاد داد به نظرم ببر دکتر مغز و اعصاب و صبور باش هذیون هاش در چه حده
اره خداروشکر الهی هیچ کس نبینه تواین یه ماه مثل مرده متحرک بودم ولی باز استرس ها داره شرومیشه من خود ...
مامان منم تازه انسولین شروع کرده تاپیک قبلم ببینی از هذیان هاشنوشتم الان خوب شده ما چند تا کار کردیم نمیدونم شاید به دردت بخوره میگم انجام بده اسفند دود کن اذان پخش شه خونه وضو بگیر خودت و پسرت رو به قبله بشینید دستت بذار رو سر پسرت سوره دخان بخون