2777
2789
عنوان

ماهیت رنجش ها..‌‌.

353 بازدید | 32 پست

دیر زمانی نیست که دریافته‌ام، وقتی از کسی رنجش و کینه‌ای به دل می‌گیرم، در حقیقت برده‌ی او می‌شوم

او افکارم را تحت کنترل خود می‌گیرد

اشتهایم را از بین می‌برد؛ آرامش ذهن و نیات خوبم را می‌رباید و لذت کار کردن را از من می‌گیرد

اعتقاداتم را از بین می‌برد و مانع از اجابت دعاهایم می‌گردد

او آزادی فکرم را می‌گیرد و هر کجا که می‌روم برایم مزاحمت ایجاد می‌کند

هیچ راهی برای فرار از او ندارم.

تا زمانی که بیدارم، با من است و وقتی که خوابیده‌ام، وارد رویاهایم می‌شود وقتی مشغول رانندگی هستم یا وقتی در محل کار خود هستم، کنارم است؛ هرگز نمی‌توانم احساس شادی و راحتی کنم.

او حتی به روی تُنِ صدایم نیز تاثیر می‌گذارد؛ او مجبورم می‌کند تا به خاطر سوء هاضمه، سَر دَرد و یا بی حالی دارو مصرف کنم

او لحظات شاد و فَرح بخش زندگی را از من می‌دزد

بنابر این در یافته‌ام اگر نمی‌خواهم یک برده باشم، در دل نسبت به دیگران کینه و رنجشی نداشته باشم

*خود را در آیینه نگریستم و دریافتم ارزش من بیش از یک فکر ناآرام است.*

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

کامل با دقت و چند باره بخونید بدرد زندگیتون میخوره

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکار میشه کرد😔🥀

با نوشتن و بخشیدن حلش کنید

بله کاملا درسته ولی این نباید باعث این بشه بدی ها فراموش بشه و دوباره گرفتار بشیم کینه نداشته باشیم و دیگه اعتماد دوباره هم نکنیم

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
دل شکسته هیچوقت درست نمیشه

اشتیاه شما همینه که فکر میکنید درست نمیشه مرحله بعد بخشیدن سپردن خود به خداست

بله کاملا درسته ولی این نباید باعث این بشه بدی ها فراموش بشه و دوباره گرفتار بشیم کینه نداشته باشیم ...

این بحثش با رنجش فرق داره