2777
2789

دخترم 10 ماهشه مقعدش از دو جا زخم شده یکی قسمت بالا که میرسه به دنبالچه یکی هم قسمت پایین که میرسه به پرینه 

دکتر بردم یه پماد آنتی هموروئید داده روزی سه چهار بار چرب کنم با یه شربت ملین گیاهی ولی باز دیشب مدفوع پشکلی داش تا امروز که زور زد یکم و دسشویی کرد بهش سوپ و حلیم و اش دادم با روغن زیتون و کره، نون کره و حتی خود کره هم دادم فقط میوه نمیدونم چی بدم بهش پرتقال و نارنگی رو نمیخوره سیب هم یکم میترسم بهش بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کسی تجربه ای داره کمک کنه آنقدر گریه کردم و خودمو سرزنش کردم که دیگه نا ندارم کسی میدونه ترمیم بشه کامل خوب میشه همش میترسم درگیرش کنه آخه خودمم بعد زایمان درگیر شقاق شدم البته دکتر دخترم گف شقاق نیس برا دخترم خراشه و عمق نداره و خوب میشه ولی نگرانم 

آلو رو بجوشون بعد صافش کن مثل مایه لواشک بده بهش واسه یبوست عالی بعد از عطاری تَرَنجَبین بگیر مثل چهارتخم که میریزی تو لیوات آب جوش تا دم بکشه بعد بده بهش بخوره ببین واسه بچه معجزه میکنه تموم روده هاش میشوره میاره بیرون خیلی عالیه ما کل فامیلمون به بچه فقط همینو میدیم چون شیر مادر زیادش روده ها رو تنبل میکنه و واسه زخمشم روغن حیوانی یا روغت دنبه بزن و شلوار نپوش براش تاهوا بخوره زودتر خوب بشه پماد کالاندولا هم واسه بچه خیلی خوبه 

آخی طفلکی🤕🤕🤕 انجیر خشک هست بخر خیس کن نرم که شد بده بخوره

نه خون دیدم نه موقع دفع گریه میکنه آخه چرا اینجور شد 😭😭😭آنقدر گریه کردم و خودمو سرزنش و نفرین کردم دیگه نمیدونم چیکار کنم دعاکنین خوب شه کامل و دیگه هیچ وقت اینجوری نشه 

آلو رو بجوشون بعد صافش کن مثل مایه لواشک بده بهش واسه یبوست عالی بعد از عطاری تَرَنجَبین بگیر مثل چه ...

ده ماهشه ترنجبین مشکلی نداره؟ الو تو سوپ و خورشت میریزم میدم بهش باز اینجوری هم درست میکنم مرسی

نه خون دیدم نه موقع دفع گریه میکنه آخه چرا اینجور شد 😭😭😭آنقدر گریه کردم و خودمو سرزنش و نفرین کرد ...

اون از یبوست زیاد اینجوری شده پوستش ظریف و حساس زخم شده چیزی نیس خواهر منم اینجوری بود البته اون یکسالش بود گریه میکرد و میگفت دردم میاد بعد از همین ترنجبین مامانم بهش داد خوب شد دیگه واسه این کوچیکه از همون بدو تولد بهش میداد بعد دو وعده شیر یه نصف استکان از اون میخورد الان ۱۳ سالشه تاحالا دچار یبوست نشده