2777
2789
عنوان

پاگشا دعوت شدم راهنماییم میکنید×

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 23 پست

راه حل. الان پاشو و یه برگه بردار و توش بنویس چه کارایی داری. هرچی هست بنویس. حتی اگه دو ساعت هم طول کشید نوشتنت عیبی نداره. بعد هی شروع کن ببین کدوم مهم تره. انجام بده. برگه رو بزن در یخچال.

هرکدوم انجام شد خط بکش روش.

شب قبل خواب کارای فرداتو مشخص کن. که بیدار میشی بدونی چکارا داری. نه اینکه بیدار شی تازه فکر کنی خوب چکار کنم. 

نگو می‌دونم کارام چیه. بنویس. وقتی نوشتی هدفمند میشی . و راحت تر و با برنامه ریزی پیش میری. 

موفق باشی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دامن یکم پشمی از این طرح های شکت ..با یه شومیز یا بادی که بزاری زیرش و یه کمربند پهن...تصور کردم ...

داشتم دامن پشمی خودمو میذاشتم کمد که این پیامو دیدم🤣

خیلی شیک میشه واقعا با کمربندش

بنظرم همون رسمی برو مانتو و شلوار و شال اگه وضعیت پوشیده ست چون الان سارفن بری یجوریه بنظرم شومیز و ...

چرا برا عروسیو مهمونی و تولد فقط پیشنهادتتون شومیز شلوار و مانتو شلوارو کت شلواره  مهمونی کی مانتو شلوار میپوشه آخه

اره اینطوری بپوشه اسی نزدیک دوساله میپوشمش آخ نگفته😁 قرمزمشکی دامن من امسال میخوام یه رنگ دیگ ...

اونی که سبز داره ...فک کنم میدونی کودومو میگم...با خردلی ،طوسی، مشکی و سبز یشمی خیلی شیک میشه ...خیلی دستت بازه حتی با کرم و رنگای نود