2777
2789
عنوان

ماجرای من و 13 صفر 🤩🤩🤩

231 بازدید | 49 پست

سلام من اینجا ماجرای 13 صفر و خوندم و نمیدونم چرا همون موقع یک چراغی توی قلبم روشن شد 

تاریخ و نوشتم توی گوشیم 

و منتظر 13 صفر موندم 

و خب همه چیز دست به دست هم داد که من 13 صفر توی خونه موندم و اصلا نمیتونستم برم بیرون 

ما مستاجریم

و خب به خاطر اینکه الان کمتر جوونی پیدا میشه که خونه داشته باشه با این شرایط اقتصادی بد 

من دلم یک زمین میخواست که خودمون بسازیم با عشق برم براش سرامیک و کابینت و کاشی انتخاب کنم 

نشستم برای خودم کشیدم طرحش و 

اول یک زمین که آروم آروم ساخته میشه

ولی ما آخر ماه ها یک قرون پول هم واسمون نمیمونه  وخب این یک آرزوی بزرگ بود هفته پیش یکی زنگ زد و گفت  یک آقایی هست یک زمین داره پول لازمه الان یک مقدار پول میخواد سه ماه دیگه هم یک مقدارش و بقیش هم از بعد ازعید و خب ما یک هویی صاحب یک زمین شدیم یک زمین خوب توی بهترین جای شهرمون با همون مساحت 

خدايا خیلی مهربونی همیشه فکر میکردم کی به اندازی بزرگی تو واسه من سنگ تموم گذاشته 

و کی به اندازه بزرگی تو واسه من بسه 

فقط خود خود تو تا الان که بهت اعتماد داشتم از الان هزار برابر بیشتر شد نه به خاطر نعمت های بزرگی که بهم دادی من توی سختی ها هم همیشه شکرت کردم

خداروشکر💕💕

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت عزیز دلم ایشالا خوشبخت باشی و همون خونه ای که دوست داری بسازی♡

دوستان برا منم دعا کنید وام ازدواجم بهمون بدن یکم پول بزاریم روش حداقل یه خونه بخریم :)

هنوزم قشنگ ترین چشم ها واسه مامانمه♡