2777
2789
عنوان

نرخ بهره وام ودیعه مسکن

737 بازدید | 21 پست

سلام دوستان  من  بانک آینده ثبت نام کردم  میگه  18 درصد  در صورتیکه  اطلاعیه  زده  13  درصد  میگن بخش نامه  ما  18 درصده  همه  بانکها این عدد کسب با 13 درصد امسال وام گرفته؟ 

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۸درصدشنیدم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
پارسال 12درصد بود جدیدا شده 18

اطلاعیه  تیرماه  جدول  زده  بود  18  درصد  بوده  5 درصد کسر کردن

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
کارمند بانکم ۱۸ درسته

ببخشید مشخص نیست وام ودیعه مسکن کی جلوش باز میشه؟ دوماه هست مدارک بردیم بانک اما میگن بانک مرکزی جلوی پرداختیارو گرفته

یا فاطمه الزهرا (س) دعام کن مادر
اطلاعیه  تیرماه  جدول  زده  بود  18  درصد  بوده  5 درصد کسر ...

نمیدونم عزیزم ما دوبار گرفتیمش قبلا ولی چون جدیدا 18درصد شد دیگه نگرفتیم

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
وام ودیعه مسکن هنوز میدن ؟ چقد طول میکشه ؟ 

کد رهگیری  جدید داشته باشی  میتونی  ثبت نام کنی  ولی بعضی  بانکها بودجه  تموم کردن

کارمند بانکم ۱۸ درسته

شما  بانک خصوصی هستید یا  دولتی؟ 

ببخشید مشخص نیست وام ودیعه مسکن کی جلوش باز میشه؟ دوماه هست مدارک بردیم بانک اما میگن بانک مرکزی جلو ...

کدوم بانک؟ 

شما  بانک خصوصی هستید یا  دولتی؟

چند هست مبلغ وام؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

چند هست مبلغ وام؟

تهران 100  شهرهای  بزرگ دیگه 70