کیا بجه هاشونکانون زبان میرن؟ راضی هستین؟ من دخترم کلاس سوم دبستانه مکالمه هم برام مهمه، نمیدونم کانون زبان بزارمش یا اموزشگاه زبان دیگه.... خودمم سالها پیش کانون رفتم میدونم مقرراتی هستن، گفتم شاید الان متدشون تغییر کرده.
من ،چون با گرامر و اصولی پیش میره راضی هستم ،برای مدرسه و کنکورشون خیلی خوبه،ضمن اینکه جدیدا کتاب داستان هم سر کلاس کار می کنن،انیمیشن و کارتون می زارن و البته خودت هم باید سی دی هاشو مرتب بزاری بچه با لیسنینگ بهتر آشنا بشه،مکالمه هم داره ،هر روز اول کلاس بچه ها با هم مکالمه می کنن و از هم سوالهای مختلف می پرسن ،ولی خیلی روی مکالمه کار نمیشه،بطور کلی من راضی هستم
سلام جانم من خودم کلاس های خصوصی زبان انگلیسی دارم کلاس خصوصی اگه خواستی میتونم کمکت کنم خودم هم مدرک میدم
هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡