2777
2789

سلام دوستان

کیا بجه هاشون‌کانون زبان میرن؟ راضی هستین؟ من دخترم کلاس سوم دبستانه مکالمه هم برام مهمه، نمیدونم کانون زبان بزارمش یا اموزشگاه زبان دیگه.... خودمم سالها پیش کانون رفتم میدونم مقرراتی هستن، گفتم شاید الان متدشون تغییر کرده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ،چون با گرامر و اصولی پیش می‌ره راضی هستم ،برای مدرسه و کنکورشون خیلی خوبه،ضمن اینکه جدیدا کتاب داستان هم سر کلاس کار می کنن،انیمیشن و کارتون می زارن و البته خودت هم باید سی دی هاشو مرتب بزاری بچه با لیسنینگ بهتر آشنا بشه،مکالمه هم داره ،هر روز اول کلاس بچه ها با هم مکالمه می کنن و از هم سوالهای مختلف می پرسن ،ولی خیلی روی مکالمه کار نمیشه،بطور کلی من راضی هستم 

من ،چون با گرامر و اصولی پیش می‌ره راضی هستم ،برای مدرسه و کنکورشون خیلی خوبه،ضمن اینکه جدیدا کتاب د ...

خیلی ها انتقاد میکنن که چرا اینقدر روی گرامر تاکید دارن. در صورتیکه نمی دونن همین گرامر باعث بهبود مکالمه میشه.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
بهترین سن شروع کانون کیه؟

من از ۱۴ سالگی رفتم. راضی بودم. اون موقع عقلم می رسید برنامه بریزم به زبانم در کنار درس برسم. بچه دبستانی رو باید مادرش مدیریت کنه.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

سلام جانم من خودم کلاس های خصوصی زبان انگلیسی دارم کلاس خصوصی اگه خواستی میتونم کمکت کنم خودم هم مدرک میدم

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

پسرم از چهارم دبستان رفت الان 19سالشه  دخترم ترم اوله و عالیه  مثل همون اوایل مقرراتی&nb ...

عزیزم دخترتون چند سالشونه؟ متدشون بعضیا میگن تغییر کرده و‌مکالمه بیشتر کار میکنن درسته؟