2777
2789

نه اینکه از هم دور باشیم ها نه. خونه بود فقط طبق معمول خواب بود عین مرغا...منم دیگه یه پیام دادم تو واتساپ بهش و از اینکه بهم توجه نمیکنه و همش یا خوابه یا سرکاره از اینکه من دارم کمبود محبت پیدا میکنم ازین که دلم میخواد باهام دوست باشه نه فقط شوهرم و کلی گلگی دیگه گفتم... حتما تا الان خوندش چون رفت سرکار چند دقیقه پیش.  به نظرتون اشتباه کردم و خودمو کوچیک کردم؟؟؟ یا کار درستی بوده حرفامو بهش زدم؟ چون اصلا نمیتونستم رو در رو اینا رو بهش بگم .من مدلم اینه حرف دلمو بخوام بزنم زود گریم میگیره.  بنظرتون ضعف نشون دادم؟ انگار اختیارم دست خودم نبود فقط نوشتم و فرستادم

نه شوهرته

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم کار خوبی کردی

این چ مدیه خانومای نی نی سایت یاد گرفتن زن حرف دلشو ب شوهرش بزنه باهاش درد و دل میکنه خواسته هاشو بهش میگه میشه کوچیک شدن؟؟دس وردارین شوهرتونه کوچیک شدن دیگه چیه

ی کم سیاست داشته باشین ظرافت و زنانگی راه بندازین

این که حرف دلت زدی بد نیست خوبه ولی باید سیع کنی تمیرین کنی  حرفات رو در رو بگی چون اگه مثلاااا یه پیام بدی به من ، من خودم عصبی باشم با لحن عصبی میخونم ، خوشحال باشم با خوشحالی میخونم و.... این چیزای مهم جاش توی پیام نیست عزیزم باید چشم تو چشم بگی که اون حسی که واقعا داری کاملا انتقال پیدا کنه

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

نمیدونم ضعف و ایناشو کار ندارم 

ولی اینکه همه حرفهاتو بش زدی خیلی هم خوب کردی شاید تغییر کرد رو در رو هم بگو چه اشکال داره گریه کن اتفاقن بزار ببینه چقدر ناراحتی گریه هم میکنی بعضی وقتا گریه برای خانم صلاح هست ،حداقل خیالت راحته میدونه و بی اهمیته یا کلن نمیفهمه یا نمیدونه

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

به نظرم کار درستی بوده البته اگر لحن و گفتار درستی بیانش کرده باشی و موقع نوشتنشون، عصبی ننوشته باشی.. 

وگرنه در کل بیان احساسات دورنیت کار خیلی خوبیه و اینکه بدونی چطوری راحتتر بیان میکنی هم عالیه.. 

اذیت نکن خودتو عصر که اومد بعد اینکه استراحت کردین اگر سر صحبت رو باهات باز کرد سعی بدون اشک و آروم، تو آرامش درموردش باهاش صحبت کنی