2777
2789
عنوان

بچع ها یه چیزی فکرمو مشغول کرده

9 بازدید | 8 پست

امشب ما رفتیم مهمونی عجله ای رفتیم ظرف هارو نشستم اشپزخونم به ریخته بود  بچه کوچیک دارم شوهرم گفت دیرع ول کن اومدیم تمیز میکنی   خونمون بالای خونه ای مادر شوهرم تازه قفل و عوض کردیم  وقتی برگشتیم  با شوهرم رفتیم پایین مادر شوهرم تو قیافه بود واسه من   وقتیم اومدم بالا حسم میگه اومد توخونع  نمیدونم چجوری ولی  فکرم مشغوله که اومده تو  

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال بابا  به درک

حس میکنم اومده تو   خونم شلخته بود

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

انقدر مهمه واست؟!

این مهمه ما قفل و عوض کردیم چجوری اومده

مطمئنی همسرت کلید جدید بهش نداده؟! از این به بعد که میری لای در یه چیز کوچک به عنوان نشانه بذار برگشتی چک کن ببین نشانه ات سر جاشه یا نه. من کاملا میفهممت قبلا تجربه زندگی کنار مادرشوهر داشتم آدم به جز استرس چیزی نصیبش نمیشه

مطمئنی همسرت کلید جدید بهش نداده؟! از این به بعد که میری لای در یه چیز کوچک به عنوان نشانه بذار برگش ...

ای گفتی  بخدا هربار میرم خونه ای پدرم وقتی میام میبینم وسایلام نیست همشو میبره پایین   اینقدر دعوا کردم با شوهرم چند وقت پیشش قفلو عوض کرد

ای گفتی  بخدا هربار میرم خونه ای پدرم وقتی میام میبینم وسایلام نیست همشو میبره پایین   این ...

مادرشوهر من اصلااا وسیله برنمی‌داشت ولی تا دلت بخواد میومد همه جا رو چک می‌کرد اونم فقط زمان هایی که خونه نبودیم. ده سال اونجا زندگی کردم که با دعا و نذر جا به جا شدیم ولی هیچوقت به خاطر اینکه بدون اجازه می‌رفت خونم حلالش نمیکنم، چون من آدم حساسیم و با اینکارش به شدت وسواسی شده بودم جوری که زجر میکشیدم