2777
2789

دوساله با ی پسری دوستم دوسش دارم و میدونم اونم ی حساییی بهم داره و یجورایی قصدمون جدیه

ولی بعضی وقتا رفتارش خیلی بچگونس

مثلا نه نمیتونه بشنوه ازینکه ی درخواستی کنه من نه بگم ناراحت میشه و قهر میکنه حتی چندروز زنگ نمیزنه

خواهشا نگین کات کن و فلان راهکار بدین این اخلاقشو با روش صحیح درست کنم

چون واقعا رابطمون برام مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مثلا چند روز پیش گفت شب بریم بیرون من گفتم نه شبا اجازه ندارم برم بیرون اقا قهر کردن نه پیام داد ...

توام ن زنگ بزن ن پیام بده 

اصلااانا 

بعدم ک زنگ زد کلا جواب نده 

انقدر اینکارو بکن ک کلافه شه بعد ک خواست مثل لچه ادم حرف بزنه بگو این عقاید منه اگ میتونی بمون نمیتونی بدو با کسی ک شبا بیصاحب باشه بیاد باهات بیدون 

خب عزیزم با این بچه ننه بمون دیگه. دو روز دیگه طلاق می خوای! چرا متوجه نیستین که شخصیت چندین و چند ...

آخه میدونین ما ی مشکلاتی داشتیم چند ماه کات کردیم یعد خودش بعد چند مدت بهم پیام داد و ازش قول گرفتم اخلاقشو تغیر بده و واقعا تغیر کرد چون این تغیرات الان میبینم وقتی میبینم برای خودش هم مهمه که داره سعی میکنه اخلاقشو درست کنه دوست دارم این رابطه رو ادامه بدم چون میبینم داره بهم اهمیت میده

آخه میدونین ما ی مشکلاتی داشتیم چند ماه کات کردیم یعد خودش بعد چند مدت بهم پیام داد و ازش قول گرفتم ...

شایدم داره خودش و کنترل می کنه پیش تو که بگه تغییر کردم؟! از کجا معلوم با خانوادش اینطور نباشه؟!

ادما کلا وقتی کسی رو دوست دارن یا وقتی به تازگی نامزد می کنن مدام در حال فیلم بازی کردن در ارتباط با چیزی که هیچوقت نیستن!

وقتی بری زیر یه سقف مشخص میشه راست میگه یا نه

شایدم داره خودش و کنترل می کنه پیش تو که بگه تغییر کردم؟! از کجا معلوم با خانوادش اینطور نباشه؟! اد ...

میگین چیکار کنم کات کنم باهاش؟

بعد این همه مدت ی آدم اومد ازش خوشم اومده اینم اخلاقش اینطوری شد  

میگین چیکار کنم کات کنم باهاش؟ بعد این همه مدت ی آدم اومد ازش خوشم اومده اینم اخلاقش اینطوری شد &nb ...

میگم اونقدر مطمئن نباش بعد هم زندگی ده درصدشم عشق و عاشقی نیست وقتی طرف اخلاق نداره.

این مردایی که زودی قهر می کنن مثل دخترا. واقعا ادمو ذله می کنن.