الان موصوعم اینه چکار کنم حدود ۲۵۰پول نقد دارم یه چندتا سکه با چندتا سرویس طلا خواستیم یه اپارتمان بخریم برای سرمایه گذاری خواستیم با وام و رهن بخریم ۳۲۰وام مسکن و ۲۰۰رهن جمعا بشه ۱۲۰۰ مالکها جیع میزنن بازار خرابه الان پول نقد میخوام نقدی میفروشم حالا چه تو شمال چه توشهر خودم اصفهان بخوام بخرم البته اصفهان گاهی قبول میکنن وام و رهن رو و خب به شوهرم نیگم بیا بدون فروش طلاهام با وام و رهن و پول نقد وسکه بیا برو با ۸۰۰تومن اطراف اصفهان مسکن مهر بخر میگه بدم نیاد که عرصه مال خودمون نیست بعد میگه چرا برم تو بیابونها بخریم میرم شمال با ۸۰۰تومن میخرم ! که رفتیم و چیز خوب با این مبلغ نبود صمن اینکه بیشتر فروشها نقدی هستن یا میگه اگه اپارتمان خوب بخوام بخرم تو اصفهان تو باید حتما طلاهاتو بفروشی و یه کم نقره دارم و میگه چرا قید اینها رو نمیزنی تا یه چیز خوب بخریم ! خب چرا باید بفروشم مگه خود طلا ارزشی نداره ولی شوهرم میگه نه فقط ملک ارزش داره بعدم با همین ۱۲۰۰ تو اصفهانم که نمیدن ملک عالی میخواد بره شاهین شهر چه کنم؟؟؟؟؟!!!!! کدوم بهترین راههه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بازار الان خیلی راکد شده با این شرایط بخری عالیه وام +رهن+نقدینگی
اجی کاربر بالایی میگه اگه خونه اولیه بفروش ولی خونه ای که دومی و واجب نیست نفروش خودمم به لین فکر کرده بود خونه اولم نیست خونه دادم برا سرمایه گذاریه بفروشم؟؟؟؟؟