من ای وی اف کردم از ۱۵تا تخمک ۱۴تا جنین شد و تو تعیین جنسیت خب یه تعدادی از رست رفتن برا تعیین جنسیت رفتم که نتیجه نگرفتم ، حالا میخوام برم آی یو آی همه میگن کلا کسی هم که مشکلی نداشته باشه سخت حانله میشه چه برسه بخوای تو آی یو آی تعیین جنسیت کنی ، میگم منی که از ۱۵تا تخمک ۱۴تا جنین شده فک نکنم مشکل تخمک و اسپرم داشته باشیم البته من تنبلی تخمدان دارم ولی با امپول خوب بارور میشه حالا به نطرتون ممکنه ای یو ای جواب ند؟؟؟ دکترم گفت از روز ۵پریود شبی ۳تا لتروزول و سینال اف بعدم سونو و آزادسازی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهتره ای وی اف و تکرار کنی چون ای یوای همینجوریشم درسد بارداری خیلی کمتری داره
حوصله تخمک کشی مجدد ندارم تازه ازمایشگاه برا ای یو آی گفت زمان ۵تا ۶دقیقه میدیم اسپرمها ردبشن ازستون برسن اون ته ستون اونهایی که سریع میرن معمولاپسر هستن و میرسن اون ته و اونهایی که کند هستن میمونن اون رو و دختر هستن خودش گفت چون حساسی زمان کمتری میدم اسپرمهای پسر بیشتری رد بشن گفت میکنم ۴دقیقه منم گفتم بکن ۲دقیقه 🥴 گفت قدرت باروریت میاد پایین
شوهرت اسپرمش چطوره همه جنين ها دختر شدن طبيعي حامله بشي احتمال دختر دار شدنت زياده
والا نرمال بود البته ازمایشهای تخصصی اسپرم انجام ندادیم ، ۱۵تا تخمک ۱۴تا جنین و شدن ۶تادختر و دوتا پسر که پسرها رو کاشتم نگرفت نمیدونم چه کنم خودم یه دختر دارم