2777
2789
عنوان

میخچه پا

12253 بازدید | 26 پست

میشه یکی ب من بگه من ۴روزه دارم چسب میخچه پا میزنم امشب دیگه انقد داخلشو خالی کردم که خیلییی کم خون اومد 

چجوری باید بفهمم خوب شده یا بازم باید ادامه بدم 🥺😕😕خسته شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخلشو خالی کردی؟

ینی چی؟

من خودم داشتم طوری ک ریشه زده بود و کل پاهام مر میخچه بود چسب و محلول سالسیک اسید زدم فایده نداشت 

رفتم دکتر ی محلول دست ساز نوشت استفاده کردم ب مرور زمان کف پام پوست پوست میشد و یهو با همون پوست ها میخچه ها ب مرور زمان تخلیه شد بدون درد و خون ریزی 

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊

من میخچه داشتم. چند ماه درگیرش بودم، چسب میخچه بگیر تا بستن گوجه و کیوی روی میخچه انجام دادم جواب نداد. حتی دونه دونه با موچین سعی کردم بکشمش بیرون. نشد که نشد. وقت جراحیم گرفتم ولی قبلش از یه عطاری که تعریفشو شنیدم داروشو گرفتم. دو روزه خودش اومد بیرون. داروش خرفه داشت و عسل. بهم گفت خرفه بخور تا دیگه نزنی. شمام اگه جواب نداد اینو امتحان کن. خرفه و عسل. نه جراحی نه درد. چون خیلی اذیت شدم میگم...

هر چیز که در جستن آنی، آنی...

ببین سیر اصلا نزاریا میمیری از درد و سوزش!!

گوجه هم هیچ تاثیری نداره!

من ۲تا کار کردم سرررریع خوب شدم 

یک؛ هرروز رفتم حمام سنگ پا کشیدم

دو؛ قرص زنبق خوردم (گیاهیه از عطاری بگیرید)

‌         ܩߺࡅ߳ܫܤܒ‌ܩܢ ࡅ߲ܤ                                           ܒ‌ܦ‌ࡄߺتߺܙ ܒ‌ࡆܝࡄ݅ߺߺتߺࡍ߭‍ߺࡄ݅ߺࡍ            ♥️ 
داخلشو خالی کردی؟ ینی چی؟ من خودم داشتم طوری ک ریشه زده بود و کل پاهام مر میخچه بود چسب و محلول سا ...

پوست دورش و داخل که سفید نرم شد با ناخن گیرو میله پلینگ دراوردم کم کم شروع کرد ب خون اومدن 

البته الان درد داره میخوام بدونم خلاصه دراومده یا ن باید چیز خاصی ازش دربیاد 

پوست دورش و داخل که سفید نرم شد با ناخن گیرو میله پلینگ دراوردم کم کم شروع کرد ب خون اومدن  ال ...

نه چیز خاصی نداره 

میخچه در اصل ی سری پوست کف پا ک رو هم انباشته شدن و سفت شدن

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊