2777
2789
این حرفا چیه میزنید عزیزم  علاقه به اهل بیت اگه عقلانی نباشه دوزار نمیارزه  یعنی چی ذات ...

در جایی که عشق هست،، عقل دوزار نمیرزه،، عقل میگه از پشت امام ع فرار کن،، عشق میگه بمون شهید شو و به جاودانگی دنیا و آخرت برس،، البته اگر شما اعتقادی ندارین،، به اصل محبت اهل بیت علیهم السلام، ، لطفا ریپلی نکن،، سپاس🌹

عزيزم منم گفتم بعضی،،، از کلمه ی بعضی استفاده کردم نه تمام مطلق،، 

کجاش بعضی داره؟

جوابی که من دادم برای این جمله بود

نه عزیزم اروپا مگه از اهل بیت چیزی نشنیدن؟ پس چرا عاشقش نشدن؟

من هم گفتم که هستن کسایی که عاشق اهل بیت شدن

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندوقته دارم معنی خود قران رو اروم و باتمرکز میخونم،خیلی ازحقایق و سوال هایی که دارم رو ازش میفهمم خودقران رو با دقت بخون از تفسیر. المیزان هم عالیه بعد. شروع کن کتابهای از بزرگان دیگه هم بخون حتی حکایت و داستان ها،میبینی این پرسش ها همواره تو ذهن بشر هست 

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه
بله درسته خب چرا باید خمس داد مثلا الان داخل دیوار کلی کار هست مثلا اینای که توان دارن به جای گدای ب ...

حاج اقاها عزیزم شغلشون ترویج اسلام هست.

مث مثلا کمیته امداد به واسطه ی پولایی که توی صندوق صدقات ماست هزاران هزار نفر رو سر کار برده.کسایی که صندوقارو جم‌میکنن مدیراش معاوناش و.....

خیلیا از صندوق صدقات ما شاغل شدن و پولشون از صدقه های ماست زندگی هاشونو با صدقه های ما میسازن.همون کسی که صندوق صدقه هارو جم میکنه زن میگیره بچه دار میشه و حقوقش از صدقه های ماست.به نظرت این قشنگ نیست؟؟؟؟؟

ماها با صدقه های ناچیزمون هم چندین نفرو بردیم سر کار همم به یه سری نیازمند کمک میکنیم.

بعد همون حاج اقا که میگین اوناهم اکثرا یا مشاورن یا قاضی ان یا دین رو ترویج میدن و خیلی کارای دیگه میکنن.

یه جامعه به حاج اقا هم نیاز داره.اگر ایناهم نباشن دین میره توی حاشیه و کم کم کمرنگ میشه.دین هم کمرنگ بشه گناهو عذاب زیاد میشه.پس جامعه به همه کس احتیاج داره

در جایی که عشق هست،، عقل دوزار نمیرزه،، عقل میگه از پشت امام ع فرار کن،، عشق میگه بمون شهید شو و به ...

در دین اسلام محبت و‌علاقه  جدای از عقل نیست 

بلکه مکمل همن 

وقتی عقل رو بزاری کنار میشه عرفان کاذب ، میشه اعتقادات ابکی 

عقل هیچوقت نمیگه از پشت امام فرار کن‌، چون میدونه روزی قراره تو اون دنیا جوابگوی همین کمکاریش باشه 

تو‌قران بارها در مورد تفکر و‌تفقه و‌تدبر و عقلانیت صحبت شده اما جایی ندیدم‌ تو‌قران حرفی از عشق بزنه 

بجاش از دوست داشتن گفته که همون علاقه ی عقلانی تعریف میشه 

حب اهل بیت با این شیوه به راهتی به بغض تبدیل میشه اگه مبنای عقلانی پشتش نباشه ، چون تا کسی رو‌درست نشناسی محاله بهش محبتی پیدا کنی 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

سلام علیکم عزیز سوالت خیلی جواب داره.  امامت جز اصول دین هست یعنی عمل تقلیدی نیست مثل توحید همون طور که خداشناسی داریم علم امام شناسی هم داریم . البته هر کدوم از اصول دین در ابتدا با یک استدلال ساده عقلی قابل اثباته مثل برهان نظم برای اثبات وجود خدا. برای امامت هم ادله ساده زیاد هست که باید دنبال کنی از آدم با سوادش بپرسی ولی واقعا یک جوهره ای در وجود آدم باید باشه که درباره اش اینجا نمیشه توضیح داد بهم حمله می کنند و اینکه در علم امام شناسی امام چند تا کار می کنه یکیش هدایت معنویه و با توسل ان شا الله بهش می رسی من تو ایام نوجوانی خیلی برای حضرت زهرا نامه می نوشتم و البته این باعث شد حتی به خوابم اومدن چون برای این ارتباط تلاش کردم.هیچ چیزی تو این دنیا جز حب اهل بیت برای آدم نمی مونه البته خدا  اعتقاد و.. همه در سایه این محبت تقویت میشه

منم چندوقته دارم معنی خود قران رو اروم و باتمرکز میخونم،خیلی ازحقایق و سوال هایی که دارم رو ازش میفه ...

کتاب قانع نمیشم 

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
سلام علیکم عزیز سوالت خیلی جواب داره.  امامت جز اصول دین هست یعنی عمل تقلیدی نیست مثل توحید همو ...

مرسی 

نه عزیزم، شخص دیگری که ریپلای کرده بودن رو گفتم  نوشتم ظاهرا دنبال حقیقت نیستن، چون از پست هاش ...

اها