2777
2789
اونام اومدن تو نرو درتو از تو قفل كن وقتي كامل اسباب كشي كردي بگو ميترسم بچه ها برن راه پله بيفتن ...

ممنون باید همین کارو انجام بدم دیگه 

مادرشوهر من ک تابستون زمستون نداره همیشه درشون بازه حتی شبا😂 

دقیقا اینقدر رهن و اجاره گرون شده ک اگه اجاره هم میکردیم دیگه هیچی برامون نمیموند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه تجربه هات رو بگی ممنون واقعا بهش نیاز دارم 

قهر نشو باهاشون هيچ وقت

فاز بي محلي و حرف نزدن بر ندار( من اين راه هارو رفتما )

الان به اين درجه رسيدم كه قهر نميكنم توقع ندارم خودمم مثل مهمون ميرم مثل مهمون رفتار ميكنم اونام بيان مثل مهمون ازشون پذيرايي ميكنم

خونه شون مثلا شام بمونم غذا نميپزم ولي توي جمع كردن سفره و شستن ظرفا كمك ميكنم

خونه مادرشوهرم برم جارو اينا نميكشم اونم همينطور من زمين گيرم بشم خونه منو نمياد تميز كنه

پيش اومده ها من خونه مو تعميرات كردم كمك نيومده مريض شدم عمل رفتم براي تميز كردن خونه من نيومده منم متقابلا همين رفتارو ميكنم

قبلا جارو هم كشيدم كاراي زيادي هم كردم عزت و احترام الانمو نداشتم

الان احترامم بيشتره

قهر نشو باهاشون هيچ وقت فاز بي محلي و حرف نزدن بر ندار( من اين راه هارو رفتما ) الان به اين درجه ر ...

حتما این کارا رو انجام میدم شاید اوایل بهشون بر بخوره ولی دیگه باید عادت کنن 

گله هم نكن

كلا سعي كن مثل يك ادم خنثي رفتار كني

رفتي خونه شون زياد گرم نگير زياد صميمي نشو

ولي خودتو زيادم عقب نكش 

به شوهرت زياد از اونا چيزي نگو 

به بچه هاتم بسپر حريم خصوصي خونه تونو حفظ كنن اگو چيزي ازشون پرسيدن بگن ادم حرف نميبره حرف نمياره كار زشتيه حرف خونه شونو جايي نميگه

من الان بچم يطوريه مخصوصا بسپرم فلان حرفو نگو عمرا ديگه نميگه

نه خودم راضی هستم ن شوهرم ولی اینقدر رهن خونه رفته بالا ک نمیتونیم یه خونه رهن کنیم قراره یه مدت باش ...

پس از حالا شوهرتو حسابی بپز. رابطه تونم خیلی قوی کن، که پشتت باشه. از اولم حالیشون کن که خودمم و شوهرم و بچه هام. دوست داشته باشم می یام. مستقیم نگی،در عمل این باش

گله هم نكن كلا سعي كن مثل يك ادم خنثي رفتار كني رفتي خونه شون زياد گرم نگير زياد صميمي نشو ولي خو ...

شوهرم همه چیزو درمورد خانوادش میدونه و علت قهرشون هم این بود ک به من یه چیزایی گفتن ک شوهرم تا فهمید قهر کرد 

بچه هامم خیلی کوچیکن هنوز مدرسه نمیرن زیاد مشکلی ندارم باهاشون فقط دخترم لجبازه و متاسفانه عاشق حیاط خونه مادرشوهرمه و حیاط هم فقط مال واحد مادرشوهرم هست بخوای بری داخل حیاط باید از تو خونشون رد بشی🤦‍♀️ 

پس از حالا شوهرتو حسابی بپز. رابطه تونم خیلی قوی کن، که پشتت باشه. از اولم حالیشون کن که خودمم و شوه ...

شوهرم ک پشتمه میدونه خانوادش چی هستن خداروشکر مشکلی با شوهرم ندارم