2777
2789

تازه ۱ روزه اومدم خونشون بچه هم ندارم خودشون گفتن اذیتت میکنه پاشو بیا ولی حالا بهم میگن برو خونت ازدواج کردی بکش شوهرمم زنگ زدم به بهانه شناسنامه گفتم بیارش گفت چهارشنبه با بابام اومدنی میارم گزاشتی رفتی اون بهم میگه طلاق بگیر مرد نیستم نیام طلاقت ندم ولی خانوادم پشتم نیستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نباشن مستقل شوویه تنه براخودت همه کسی باش.

اکه شوهرت خوب نیست جونی واعصاب وارامشتوحروم نکن

فقط به این خاطرکه خانوادت پشتت نیست.اولن ارزومیکنم یه معجزه خوب برات اتفاق بیوفته وخوشبخت بشی بعدشم اگه نشدخودتوحیف نکن.مگه چندبارزندگی میکنیم.

الان فهمیدم چرا میخوای طلاق بگیری اخه ۱۸ سالگی موقع ازدواج بود؟😑به هر حال گذشت دیگه تجربه نداشتی اگ ...

نمیزارن الان داداشم میخاست ببره بزاره خونم مامانم نزاش گفت خراب میشه و فلان😔

شوهرم دهن بینه بهم فحش میده پیش مادرش ابرو منو برده بد اخلاقه اصلا بهم توجه نمیکنه 

عزیزم قصد نصیحت کردنو... ندارم ولی تا جایی که میشه تلاشتو بکن زندگیتو حفظ کنی. برید مشاوره یا خودت تنها برو 

شاید الان بیشتر دوستان اینجا میگن طلاق بگیر ولی تو خودت شرایطتتو بهتر از دیگران میدونی

اگه طلاق بگیری و باتوجه به اینکه میگی پشتوانه نداری زندگیت بدتر بشه چی؟؟؟ به بعدش فکر کردی؟؟

عاقلانه تصمیم بگیر و حتمااااا پیش مشاور برو

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
نمیزارن الان داداشم میخاست ببره بزاره خونم مامانم نزاش گفت خراب میشه و فلان😔

کی نمیزاره زندگی توعه جلوش وایسا دیگه ۱۸ سالگی شوهرت دادن فردا هم میخوای بچه دار بشی تو این سن بد تر خودتو نجات بده مهریه هم بگیر شوهرت که میگه طلاق میدم