2777
2789

لطفا بیاین پست قبل توضیح دادم بعد امشب نشستم با آرامش میگم بزار خواهرمو دعوت کنم قبول نکرد دیدم نمیشه باز گفتم اگه تو نزاری من خواهرمو دعوت کنم اگه اخلاقتودرست نکنی منم بدتراز خودت میکنم بازعصبی شدگفت خودمو میکشمو.... الانم زدازخونه بیرون

وخدای که بشدت کافیست

اومدی دانش آموزای سایت بهت بگن چیکارکنی؟

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیذاره خواهرتو دعوت کنی؟

نزاشت عروسبه خواهرم برم تازه عروسی کرده گفت بچه کوچیکه وفلان... الانم نمیزاره دعوتش کنم بخداروم نمیشه حتی ب خواهرم زنگ بزنم حالشوبپرسم

وخدای که بشدت کافیست
 خو خاهرتو دعوت نکن میرزه ب اینکه اعصاب شوهرت خراب بشه مرد وابسته زنیه ک پیشش حالش خوب باشه ...

میگه ازشوهرش خوشم نمیاد اخه اینم شد دلیلعقدشم نزاشت برم منه خاک برسرهم قبول کردم الان دیگه نمیتونم مگه من چندتاخواهردارم اخه مگه چندبارعروس میشه 

وخدای که بشدت کافیست
میگه ازشوهرش خوشم نمیاد اخه اینم شد دلیلعقدشم نزاشت برم منه خاک برسرهم قبول کردم الان دیگه نمیتونم م ...

نباید قبول میکردی اینحور موتقع مظلوم بازی جواب نمیده. به درک که خوشت نمیاد دو‌ ساعت تحمل کن حسودیتو بزار کنار

میگه ازشوهرش خوشم نمیاد اخه اینم شد دلیلعقدشم نزاشت برم منه خاک برسرهم قبول کردم الان دیگه نمیتونم م ...

خو اینم مثل شوهر من دیوانس 

مجبوریم ب تحمل خواهرم دیگه خدا اینجور داره عذابمون میده که کفاره گناهانمون که اون دنیا حسابمون صاف و صوف باشه والا😄😄😄

خوب مشکلش چیه اخه؟

میگه ازشوهرش خوشم نمیاد کلا همینکه خانوادم میخوان بیان کلی غرمیزنه وقتی هم میگم ببرم باید یک هفته گریه کنم تا یه دوساعت ببرتم بعد اون همیشه انتظارداره من باهاش باشم همه جا 

وخدای که بشدت کافیست