2777
2789
عنوان

ی مرد متاهل به نیت بدی برام پول زده

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 63 پست

کلا کارتتون بسوز و عوض کن. دیگه شماره کارتتو نده تا نتونه پول بزنه

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقد از این کارای یواشکی استرس میگیرم

بخاطر اینکه تحمل استرس ندارم حتما حتما پیاماشو به یکی که مورد اطمینانم باشخ نشون میدم و کمک میگیرم برای حلش مثل خانواده یا همسرم

واااا حس میکنم خودتو خیلی شل کردی😐نامزد داری بعد اون یارو پیام میده و پول واریز میکنه برات؟؟؟؟ 

به نظرم این رفتار شماست که اون به خودش اجازه این همه پیشروی رو داده

❤آرزویت را برآورده میکند آن خدایی ک آسمان را برای خنداندن گُلی میگریاند❤
چن می‌زنن ب حسابت؟ راحت میتونی خط عوض کنی شماره حسابت مسدود کنی خیلی راه ها هست 

به خاطر این مردک که من نمیام خطمو عوض کنم خط ثابتمو

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
تو بله شماره موبایل بزنی شماره کارت میده

منکه ندیدم همچین چیزی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

وقتی هیچ پیام و اشاره و حرف و حرکت و فحش و ...هیچی ازت نبینه..هیچیه هیچی...مطمئن باش دست از سرت بر میداره..‌..حسابت را بسوزون..هر کاری میتونی بکن...چون که بعدا پرینت میگیره و میگه مثلا در ازای فلان کار از من پول گرفته...بی آبرویی ایجاد میکنه.دیدم که میگم...

من بودم اولا به زنش میگفتم با مدرک

بعدم حسابمو مسدود میکردم نامزدت اگه بفهمه نمیگه چرا به من نگفتی یا چرا حسابتو مسدود کردی 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻