2777
2789

کار اینترنتی با نصب اپلیکیشن و دعوت دوستان اگه مایل بودید به شمارم پیام بدین تا برنامه و کد معرفو بهتون بگم

۰۹۹۴۰۶۲۸۱۳۹

میخای با نصب کردن ما و کد شما چیز میز بگیری ها🥴😌😌

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول بی زحمت به دست نمیاد لطفا تبلیغ الکی نکنید.  نصف نی نی سایتی ها توی ترید یونایتد که یه نفر ...

کی میگه بی زحمته اپلیکیشن نصب میکنی با دعوت هر دوست ۳۰ هزار میاد رو کارتت

آره خب من میگیرم به شمام میگم که بگیرید 😄 معامله دوسر سود

بخدا که حوصله میخاد میگن کار راحت با درامد فلان همین کارا اینترنتی هام سخت از کار درومد اخه کسی نیست ما بهش معرفی کنیم بخاد کار کنه😞

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

چی هست اسمش بگو حداقل یه سی از ما بیاد واسه شما

بخدا که حوصله میخاد میگن کار راحت با درامد فلان همین کارا اینترنتی هام سخت از کار درومد اخه کسی نیست ...

خو حداقل شوهرو پدرو مادرو خونواده شوهرو ۱۰ نفر نمیشن ۳۰۰ گیرت بیاد؟ حداقل کد معرف منو بزنید خو لازم دارم برا من ۳۰ هزارم ۳۰ هزاره🌷

نصب اپلیکیشن 

برنامه بلو.بانک میگویی

هرچی خدا بخادهمون میشه تا  خدا نخاد نمیشه یه قانونی هست بنام قانون۱۷ثانیه به یه چیز فکر کنی بعد بتونی تا ۶۸ثانیه روش  تمرکز کنی بفکرت اون خواستت بسمتت میاد سعی کن قدرت تجسمت قوی کنی تا راحتر جذب زندگیت بشه  
خو حداقل شوهرو پدرو مادرو خونواده شوهرو ۱۰ نفر نمیشن ۳۰۰ گیرت بیاد؟ حداقل کد معرف منو بزنید خو لازم ...

گفتم عزیزم که بده فقط اگه اومد خبر بده ببینم اومده واقعا