سروا17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2229 عنوان از فیزیک بدم میاد 269 بازدید | 22 پست چون نمیفهمم بیشتر بدم میاد بنظرتون چیکار کنم؟معلم مدرسه هم خوب نیست کلاس خصوصیم نمیرمآلا ویدیو آقای کازرانیانو داشتم میدیدم قسمت دینامیک خیلی چیزی نفهمیدم🤦♀️هوفففف مطمعنم گند میزنمممم عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍 خواهانِ برابری، صلح و امینت... •🇮🇷• 1401/08/23 | 19:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nor_grvnd عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 798 ریاضیفیزیکشیمیمباحثشون به حدی شیرینه ک حدو اندازه نداره من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز داشته باشم،ولی قوی برمیگردم. یا حق♡
پرنسس_برفی2 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 6911 برعکست من عاااشق فیزیکم امروزم تو دانشگاه ارائهمو عالی دادم عاشق ترم شدم😍😁
ملورین_بانو عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 4634 اقای ملاکیان رو ببین امیدوارم بفهمی . اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂 من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
سروا17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2229 ریاضی فیزیک شیمی مباحثشون به حدی شیرینه ک حدو اندازه نداره شیمی باز خوبهولی اون دوتا نهههههنمیفهمم فیزیک اصلا عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍 خواهانِ برابری، صلح و امینت... •🇮🇷•
سروا17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2229 برعکست من عاااشق فیزیکم امروزم تو دانشگاه ارائهمو عالی دادم عاشق ترم شدم😍😁 خوشبحالت رمز موفقیت چیههه عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍 خواهانِ برابری، صلح و امینت... •🇮🇷•
nor_grvnd عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 798 شیمی باز خوبه ولی اون دوتا نههههه نمیفهمم فیزیک اصلا شیمی که عشقه عشقمن حتی جدول مندلیف رو حفظمامروز داشتم رو دیوار اتاقممیکشیدمش😂حتی اعداد اتمیشونم حفظم من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز داشته باشم،ولی قوی برمیگردم. یا حق♡
سروا17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2229 اقای ملاکیان رو ببین امیدوارم بفهمی . خوبه؟ عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍 خواهانِ برابری، صلح و امینت... •🇮🇷•
پرنسس_برفی2 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 6911 خوشبحالت رمز موفقیت چیههه از این فیلم آموزشیا ببیننمیگم برو تست زیاد بزن چون از پایه باید کار کنی در کنارش تست آموزشیم زیاد بزنی
سروا17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2229 شیمی که عشقه عشق من حتی جدول مندلیف رو حفظم امروز داشتم رو دیوار اتاقممیکشیدمش😂حتی اعداد اتمیشون ... دانشجوایی؟ عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍 خواهانِ برابری، صلح و امینت... •🇮🇷•
سروا17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2229 از این فیلم آموزشیا ببین نمیگم برو تست زیاد بزن چون از پایه باید کار کنی در کنارش تست آموزشیم زیاد ... اخه کنکوریم میترسم ازش عقب نیستم؟ عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍 خواهانِ برابری، صلح و امینت... •🇮🇷•
پرنسس_برفی2 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 6911 اخه کنکوریم میترسم ازش عقب نیستم؟ اگه برا دی میخوای که یکم عقبیولی اگه برا تیر میخوای که نه بابا میتونی برسونی
nor_grvnd عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 798 دانشجوایی؟ نه کنکوری اماز صفر و بعد دو سال دوری از درس شروع کردمولی یادگیریم فوقالعاده اس خداروشکر من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز داشته باشم،ولی قوی برمیگردم. یا حق♡
سروا17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2229 اگه برا دی میخوای که یکم عقبی ولی اگه برا تیر میخوای که نه بابا میتونی برسونی دی ازمایشی ازمون میدمولی کنکور اصلیم تیر میخوام باشه عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍 خواهانِ برابری، صلح و امینت... •🇮🇷•
سروا17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2229 نه کنکوری ام از صفر و بعد دو سال دوری از درس شروع کردم ولی یادگیریم فوقالعاده اس خداروشکر از کی شرو کردی چطوری میخونی عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍 خواهانِ برابری، صلح و امینت... •🇮🇷•