2821
2789

خاطرم هسش تو دوران طفولیت که هنوز سنم دو رقمی نشده بود  دو نفر از بچه های کلاسمون مرتبا یه آهنگی رو میخوندن که یه تیکش مثلا خارجکی بود یکیشونم که خیلی فاز گنگ برداشته بودش تیکه ی رپش رو میخوند امروز  یهو مشغول کارام که بودم یه تیکه از خزئبلاتی که میخوندن تو سرم پلی شد کنجکاو شدم برم سرچ کنم ببینم آهنگه چی بوده بعدش با سمی مواجه شدم که تاریخ به عمرش ندیده احتمالا بعضیاتون اون موزیک ویدئو رو دیده باشین 

سناریو از این قراره که یه دختر آمریکایی  که معشوقش بوده حالا جلو چشمش با یه سیاه پوست بهش خیانت میکنه و این بهش میگه بی صفت 😂 اولش میخونه بیا پیشم برگرد به  من بگو آره، خیلی دوری دل من آروم نداره  خیلی گفتم دوسِت دارم چندین باره..... شعر همین قدر کودکانه س بعد وسطای آهنگ یهو تغییر فاز میده مثل این خوددرگیرا همین که تا دو دقه پیش میگفت بیا پیشم، میگه برو گمشو عروسک بی چشم و رو 🤦🤣مسیح مرده منو فراموش کن 🤣وای خدا فقط تیکه رَپش از پیام که ادای خارجیا رو در میارن با رکابی و موی بلند و تتوی روی بازو 🤣🤣یهو آرش میاد صداشو مثل زنا نازک میکنه یه تیکه هی میگه oh noooo, oh noo🤦🤣باورتون میشه رپ میخونه میگه ببین آرش مارَش کردم با تو ..   بعدش میگه دیگه دختر لطفا آدم باشی اگه گفتم دوست دارم چون یه زمون دیوونه چشات بودم 🤣ولی  الان نمیخوام نگات کنم حتی نمیخوام دیگه صدات کنم 🤣همین قدر کودکانه و خز و خیل و خیلی ناشیانه و فالش میخوندن به هر چی خالتوره گفتن زکی 😂

فقط اون تیپ و استایل دهه هشتادشون 😂🤣موی بلند و سیخ سیخو بعدم ادای خارجیا رو در میاوردن صداشون رو هم به تقلید از صدا ی خواننده های اون موقع که هر چقدر زنانه تر بود مورد پسندتر  بود درآورده بودن، نگاه نکنین الان مسیح و آرش صداشونو مردونه کردنا اینا همش صداهای تقلیدی هسش 🤣وای حرکات نمایشیشونو نگم فقط برین خودتون ببینین... 

طرفدار های این دو به من نتوپن به جاش جنبه داشته باشن ویدئو رو محض فان ببینن و یه دل سیر بخندن نوستالژی سم و خَفَن ناکیه 😂

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🤣

هرکسی این دوران رو تجربه کرده 

خودتم یکیشی مطمئنم😂😂

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
خزعبلات😂

خب حالا این همه تایپیدم اشتب تایپی بوده حاشیه نرو اصل موضوعو بگیر 😂🤣

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
🤣 هرکسی این دوران رو تجربه کرده  خودتم یکیشی مطمئنم😂😂

کی؟ من؟ من یه پاستوریزه درس خون بودم اون ایام 

مم نفهمیدم😐😐

موزیک ویدئو بی صفت از آرش Apومسیح رو برو ببین میگیری چیه 🤦🤣

آها اون موزیک ویدیوئه؟دو تایی رفته بودن دختره رو دیدن که خیانت میکنه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
غلط املایی نگرفتم⁦🤦🏻‍♀️😂 از کلمه خزعبلات خندم گرفته بود🤣🤣🤣

آهان 🤣🤣🤣🤣اگه میدونستم چرند و پرندایی که بهم میبافن کمتر از خزعبلات چی میتونه باشه اونو میگفتم ولی تو هیچ واژه ای نمی گنجید توصیفش خیلی سمه خیلیییی 😂😂

ویدئوشو داری ؟

گوگل کن ویدئو رو 

اسمش بی صفت از آرش Apومسیح

اتفاقا برای اون زمان اهنگ قشنگی بود

بیین نمیدونم چند سالته اما 

اون زمان یهو تو موسیقی تحول ایجاد شد و خوانندهای ایرانی

هر کسی تو سبک خودشون ترکوندن

قبل اون همه فقط خواننده لس انجلسی گوش میدادن

مثل داریوش ابی لیلا فتانه ناهید شهرام صولتی، شهره.بندهای مختلف بود با متن های ضعیف و اهنگای مثل هم.

یهو یه پدیده جدید اومد که شادمهر بود

سبکا عوض شد

رپ

راک 

پاپ

کلی خواننده اضافه شدن ،متن شعرا عوض شد

به روز شد 

تنها خواننده ای هم که به روز شد ابی بود اونم به لطف شادمهر 

مسیح و ارشم برای همون موقع خوب خوندن هر چند سلیقه من نیست

تا وقتی شادمهر هست اینا عددی نیستن 

اتفاقا برای اون زمان اهنگ قشنگی بود بیین نمیدونم چند سالته اما  اون زمان یهو تو موسیقی تحول ا ...

درسته اما اینا خیلی اوضاعشون خیت بود! صداهاشون تو اکو و دستگاه و ادا و اطوار های تصنعی و خز و خنده دار مضحک انگار تازه میکروفون دستشون رسیده باشه یا دوربین دیدن ذوق زده شدن میخوان یجور خودنمایی کنن😂

تتلو هم بود اون دهه که البته با اون جیگیلی جیگیلیش یا ساسی مانکن  و حسین مخته و اکیپ داغونشون کم از اون دو تا نمیاوردن 😂🤣الان پیشرفت کردن البته

اما ما یاس رو هم داشتیم تو اون دهه که رپ میکرد یا یگانه تو سبک پاپ .. بودن اینجور سبکا ولی هیچوقت فالش و خز نخوندن در حد اونا که قوربونت