2777
2789

بچم سرفه های خلطی میزد ولی تب نداشت متاسفانه دکترای متخصص همه وقتشون پر بود منم خیلی ترسیده بودم بردمش پیش دکتر عمومی که بهش اعتماد داشتم براش بتامتازون ال ا تجویز کرد روزی نیم میل بزنه یعنی در فاصله ۲ روز ۱ میل بتامتازون تزریق کرده دیشب بعد تزریق دوم نصفه شب همش بیقرار بود خودشو پهلو به پهلو میکرد الانم یجوریه همش بیقراره خواب آلوده انگار کلا بد خلق شده زنگ زدم به متخصص کلی دعوام کرد که چرا بتامتازون براش تزریق کردی خیلی ناراحتم بچه ها تو نت نوشته خوب نیست چیکار کنم 

سریع ببرش پیش دکتراطفال شایدبهش نساخته یاحساسیت داشته 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدم گفت نیاز نیست بیاریش ولی اصلا کار خوبی نکردی همه داروهاشو قطع کن فقط بهش استامینوفن بده  ...

خب پس همون کاروبکن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤