2777
2789
عنوان

بیاین لطفا نظر بدین

8 بازدید | 2 پست

من پدرم ۱۸ روز پیش از بلندی افتاد لگنش صدمه دید العان خونه زمین گیر ۱ماه باید بمونه 

مادرم چند روز بعدش از صندلی افتاد انگشت پاش ترک برداشت قرار بود این جمعه آتل رو باز کنه که آتل خراب شد وزودتر باز کرد 

من تا ۹ روز اولش آوردم خودمون از هیچی نه خودم نه شوهرم کم نزاشتیم 

بعدش اومدم خونه خودشون کمک 

پدرم چند روز پیش میگفت بمون تا مادرت پاش خوب بشه بعد برو ولی من ۲تا بچه کوچیک دارم دیگه نمیتونم خیلی اذیت میکنن 

من فقط برادرم رو میبرم مدرسه میارم وکارای خونه رو کمی انجام میدم 

خودشون هم بعضی وقتا عصبی میشن سر بچه هام داد میزنن 

میخام برم خونم چه کار کنم دیگه به خدا نمیکشم 

العان سرم درد میکنه 

توی این دنیا دیگه هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط خودتی با خدای خودت من زیاد خنجر خودرم اعتماد کردمو درمقابل اعتماد فقط خنجر ودرویی دیدم  دیگه حتی برادر به برادر خودش هم رحم نمیکنه 
عزیزم یه کمم ب فکر خودت وبچه هات باش اینجوری عصبی بودن واست خوب نی

به خدا دیگا نمیکشم تو این چند وقت از هیچی کم نداشتیم ولی دیگه نمیکشم برادرمم کوچیکه اذیت میکنه 

توی این دنیا دیگه هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط خودتی با خدای خودت من زیاد خنجر خودرم اعتماد کردمو درمقابل اعتماد فقط خنجر ودرویی دیدم  دیگه حتی برادر به برادر خودش هم رحم نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.