2777
2789
عنوان

تا حالا شده ی چی ب دلتون بد بیاد

29 بازدید | 15 پست

ی بنده خدایی ی لباس خوشگل ب پسرم هدیه داده من دو سه باری ک تن پسرم کردم عین هر سه بار و بچه م مریض شده امروز داشتم کند و مرتب میکردم لباس ب چشمم خورد خواستم تنش کنم ب دلم بد اومد 

بعد فک کردم این فکرای مسخره چیه مثل خرافاتیا شدم اما هرکاری کردم نتونستم لباس و تنش کنم 

برای شما هم پیش آمده ؟

دوست دارم لباس و تنش کنم و این فکر مسخره رو از ذهنم بیرون کنم 

ن والا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره .

دو بار زن عموی شوهرم اینا برام روسری کادو اوردن .

اولین بار که سر کردم دعوای بد  کردم با شوهرم و خانوادش خیلی بد ‌ 

بعد شوهرم گفت اونا تو کار جادو و طلسم و... هستن .

برم شستم سر کردم .‌دیگه اثرش رفت . خخخخ 

البته زیاد اعتقاد ندارم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .