2777
2789
شرمنده ميپرسم چند روز بعد نزديكي رفتين ازمايش

اولی سه هفته دومی دوهفته

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه جنسیتشون چیه؟

سلامت باشین

اولی پسر

دومی هنوز نمیدونم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
چند هفته ای عزیزم؟! من ۳روز از موعدم گذشته هنوز از ندادم

هفت هفته یه روز بنظرم برو بده نشون میده چون بارداری ک اتفاق میوفته اول هورمون وارد خون میشه بعد ادرار برو بده چ صبری داری من چهارروز قبل موعدم فهمیدم انقد عجله داشتم 

انشاالله صحیح و سالم بغلش کنی عزیزم برا منم دعا کن

انشالله که شمام یه نی نی سالم و خوشگل بگیری بغلت به زودی

هفت هفته یه روز بنظرم برو بده نشون میده چون بارداری ک اتفاق میوفته اول هورمون وارد خون میشه بعد ادرا ...

من یکهفته قبل موعدم فهمیدم ولی بی بی تازه امروز پررنگ شد

برا همین نرفتم از