2777
2789

پسرداییم از راه مدرسه با داداشم اومده خونمون،کلاس دومی هست هنوز گاهی شلوارشو کثیف میکنه،از ساعت ۱ اومده ب مامانشم نگفته،مامانشم زنگ نزده(یعنی نگران نشده ببینه بچش کجاست😑همیشه همینه تا یه هفته هم باشه زنگ نمیزنه پیگیرشه)مامان منم خونه نیست الان بهشون ناهار دادم رفتم سفره جمع کنم حس کردم اتاق بوی بدی میده گفتم باز شلوارتو کثیف کردی؟؟؟؟گفت ن(همش میگه ن ولی اره😑)بهش میگم پاشو برو دستشویی نمیره میگه نکردم ولی من حس میکنم بو میاد مطمعنم خودشه چیکار کنم😭به مادرشم زنگ نمیزنم وقتی خودش براش مهم نیست بچش کجاست منم زنگ نمیزنم

بارون اومدو یادم دااااااااااااااادددددد تو زورت بیشتره😔🖤💔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای به خاطر زندگی خودتون هم شده بفرست دستشویی بگو ازکمر به پایین خودشو بشوره یه لباس داداشت و بده بپوشه ،باورم نمیشه تو این زمونه همچین مادرهایی هستن، 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
زنگ بزن بیاد ببرتش چرا نزنی 

اخه زنگم بزنم عین خیالش نیست یا میگه نیستم یا میگه کار دارم یا میگه گوشیو بده بهش،بعدم هیچی بهش نمیگع😑

بارون اومدو یادم دااااااااااااااادددددد تو زورت بیشتره😔🖤💔🥀

خب ببرش حموم بعد لباس داداشتو بده بپوشه

هی هم به روش نیار گناه داره خجالت میکشه 

با مامانشم جدی صحبت کن 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡