2777
2789
عنوان

جاری بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 35 پست
ببین من قبلا هر کاری میخواستم بکنم به خانواده شوهر اطلاع میدادیم ولی التن چند سال ذره ای حرف نمیزنیم ...

ببین این که نمیگی احتمالا چیزی دیدی که الان ترجیح میدی نگی
منم کاری به گفتنش ندارم واقعا برای من هم نیس
اما اینکه به شدت سرک تو زندگی بقیه میکشه اما خودش همه چیزو پنهون میکنه جالبه
و اینکه خانواده همسر من واقعا اصلا حاشیه ساز نیستن
خواهر شوهر من موفقیتای مارو میبینه از خوشحالی گریه میکنه 

ببین این که نمیگی احتمالا چیزی دیدی که الان ترجیح میدی نگی منم کاری به گفتنش ندارم واقعا برای من هم ...

همه اقوام میگم ولی اونا نه چون دنبال سرک کشیدن تو زندگی هستن 

ولی اصلا خودم کاری بهشون ندارم سرم تو زندگی خودمه 

همیشه هم میگم خدا خودش بهم بده نه بندش

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز شماهم معلومه سنت کمه اینکه بچه زودتر بیاری بهتره نظر خیلیاس.واینکه بچش آبرو میبره یعنی چی خیلی ...

نه شیطنت ن ابروشو میبره میاد هرکاری کردن میگه البته جاریمم جلو بچش همه کاری میکنه مثلا رابطه جنسی    بعدم همش میگه خدا زده اونی رو ک بچه بیاره یا میگه بزرگ ترین اشتباه بچه اوردنه ولی ب من ک میرسه میگه زود بیار  بچه زود اوردن این نظرش نیس میخاد ک من راحت نباشم یا ب قول خودشاا بدبخت بشم

مثل اینه که بری کلاس پنجم بعد بخوای به کلاس اولی حسادت کنی اخه ادم میخواد رو به جلو حرکت کنه نه رو ب ...

اصلا مثالت چیز شبیهی نبود و اینکه هست ک میگم همش حسادت میکردن هرررچی خریدم رفتن خریدن ن چیزای کوچیکا حتی یخچال و تلوزیون هم اره 🙂حالا فهمیدی ک میشه و هست اینطور ادما بعدم از ما کم تر دارن ک بیش تر ندارن 

مثل اینه که بری کلاس پنجم بعد بخوای به کلاس اولی حسادت کنی اخه ادم میخواد رو به جلو حرکت کنه نه رو ب ...

البته از بی عرضه بودنشونه ها چون شوهراشون معتاد شدن و اصلا ی وعضی بخاطره محل زندگیشون ولی محلشون تغیر نمیدن ک این بلا سرشون نیاد فقط حسودی میکنن یعنی تلاش نمیکنن خودشون بهتر بشن فقط تلاش میکنن تو رو هم بیارن پایین تر بزننت زمین