raaz5 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 946 عنوان زخمت را پنهان کن... 40 بازدید | 4 پست زخــــم را پنهـان کن حتـی از خودتجُــز نمــک در مشتِ دنیـــــا ، هیـــــچ نیست ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚 1401/08/23 | 14:05 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mah76 عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 1820 تا ناراحتمباید با یکی حرف بزنم خالی شمشوهرم خیلی اذیتم میکنه میشه دعاکنید نی نی من سالم باشه؟؟؟🙏🏻
آسارهhh عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 843 👏👏👏 اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟