2777
2789

سلام 

ديشب حرف اخرمو به همسرم زدم گفتم ميخواي اينجوري ادامه بدي تمومش كنيم گفتم تو جدايي من ازت هيچي نميخوام فقط پسرم تو رفاه باشه كافيه 😢

هم ميترسم جدا شم بخاطر پسرم هم ميترسم زندگي كنم باز بخاطر اينده پسرم ميترسم بين ما ديونه بشه و ١٠ سال ديگه مثل الان بگم كاش همون موقع جدا ميشدم 

هم بچه اذابت ميشه هم من جوونيم ميره ، چون پسرم الان ٢١ ماهشه و عادت ميكنه به اين موضوع به گفته مشاور ، 

بيايد بهم دلداري بدين ذهنم خستست داغونم ديگه نميكشم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیفهمم با وجود مشکل چرا بچه دار میشید. تروخدا کمی هم شده بخاطر بچه هاتون سازش رو یاد بگیرید. چ ...

عزيزم اشتباه من فكر ميكردم با اومدم بچه همه چي درست ميشه اما بدتر شد 😞نداشتن تفاهم 

بيشتر از ٩ سال سازش ديگه فك نكنم بيشتر از اين ديگه منطقي باشه😔

عزيزم اشتباه من فكر ميكردم با اومدم بچه همه چي درست ميشه اما بدتر شد 😞نداشتن تفاهم  بيشتر از ...

عزیزم.الهی بگردم برای دل رنج کشیدت.

ی مدت ذهنتو اروم کن.

بخدا ۳ تاییتون حیفین.

برو مشاور

مشکلتون چیه گلم بخدا بچه به پدرومادرباهم نیازداره مخصوصا پسر که پدرمیخواد

ميدونم اما اگه بخواد بچه با پدر مادري زندگي كنه كه اصلا تفاهم ندارن بهتر نيست جدا جدا اونارو بخواد

من خودم كه بچه بودم همش دوست داشتم پدر مادرم از هم جدا بشن بس كه دعوا ميكردن 

عزیزم.الهی بگردم برای دل رنج کشیدت. ی مدت ذهنتو اروم کن. بخدا ۳ تاییتون حیفین. برو مشاور

خدا نكنه عزيزم 

رفتم پيش مشاور اما همسرم نمياد هي بهونه مياره كار دارم و وقت ندارمو از اين چيزا اما باز من چهارشنبه ميرم براي اخرين بار چون بدجوري دو دلم 

درست حيفيم اما ميترسم چندسال ديگه بگم كاش همون موقع تمومش كرده بودم حداقل الان جوونم كار ميكنم ٢٨ سالمه اما چندسال ديگه كه بشه ٥٠ سالم ديگه چيكار ميتونم كنم