2777
2789
از صبح هر تاپیکی دیدم راجع به این قضیه بود🤕

میدونی ادم وقتی یه سریال میبینه دوس داره ببینه تهش چی میشه 

خوب اینم یه زندگی واقعیه که آدم دلش میخواد بدونه وطرف بیاد بگه فقط یه سرگرمی بود وهمه چی خوبه 

میدونی هیچکس منتظر این نیست ک تهش بدبشه همه منتظرن که پایان این داستان واسه هر کی ک باشه خوب تموم بشه اگه میبینی کاربرا گاهی دنبال یه موضوع رو میگیرن انتظاردارن خوب تموم بشه و خوشحال بشن 

من واقعأ دلم میخواد این داستان دروغ باشه واسی بیاد بگه همه چی عالیه وخیانتی نبوده 

رسیده پیری ام قبل از جوانی...تمام آرزوهام بردلم ماند😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

مشخص شد دیروز شوهرم برا این رفته پیشش که همه چی رو تموم کنه 

زنه صبح پیام داده بود حالم خیلی بده برا همین پیام دادم ببخشید ، گفتم شاید یکم اینجوری آروم شم . قلبم داره آتیش میگیره و ....

راستش منم هنوز با خودم کنار نیومدم که چیکار کنم و چه تصمیمی بگیرم

هر وقت به نتیجه ای رسیدم و اقدامی کردم تاپیک میزنم

آقایون درخواست دوستی ندین :/ 
سلام عزیزم  مشخص شد دیروز شوهرم برا این رفته پیشش که همه چی رو تموم کنه  زنه صبح پیام دا ...

ان شاءﷲ مثل قبل بشید وهمه چی خوب و عالی بشه برات گلم 

تاپیک زدی تگم کن لطفأ

رسیده پیری ام قبل از جوانی...تمام آرزوهام بردلم ماند😔
میدونی ادم وقتی یه سریال میبینه دوس داره ببینه تهش چی میشه  خوب اینم یه زندگی واقعیه که ...

منم چون دیدم اکثر تاپیکا دروغ دراومد دیگه پیگیر هیچ تاپیکی نمیشم 

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033